Повезане вести

"Данима болује, нисам је звао, јер не знам шта бих јој рекао": Злата Петровић не може да дође себи због смрти Саше Поповића…

"Данима болује, нисам је звао, јер не знам шта бих јој рекао": Злата Петровић не може да дође себи због смрти Саше Поповића…

Блиц 10.03.2025
Саша Поповић сахрањен је шестог марта на Новом Бежанијском гробљу, а на његовој сахрани је био велики број јавних личности. Међу познатима се нашла и певачица Злата Петровић, као је својевремено била са Сашом у вези, а након… »
Пеја открио шта му је Сузана рекла на дан Сашине сахране, он занемео

Пеја открио шта му је Сузана рекла на дан Сашине сахране, он занемео

Свет & Скандал 10.03.2025
Пеја о Саши Поповићу са кнедлом у грлу Зоран Пејић Пеја о Саши Поповићу изнео је емотивне детаље. Овом приликом поделио је са јавношћу емотивне тренутке са сахране дугогодишњег пријатеља и сарадника. Познати музички продуцент… »
Пеја открио шта му је Сузана рекла на дан сахране: Волели су исту жену, а од њених речи му застала кнедла у грлу

Пеја открио шта му је Сузана рекла на дан сахране: Волели су исту жену, а од њених речи му застала кнедла у грлу

Мондо 10.03.2025
Сашин пријатељ и сарадник, Зоран Пејић Пеја, надао се да ће Поповић изаћи из битке пао победник. Креативни директор "Гранда", Саша Поповић, преминуо је 1. марта након тешке болести, у једној приватној клиници у Паризу, где се… »
"Тешко подноси, болује данима" Бивша љубав Саше Поповића данима лоше, не излази из куће, породица забринута за њу! Не може…

"Тешко подноси, болује данима" Бивша љубав Саше Поповића данима лоше, не излази из куће, породица забринута за њу! Не може…

Курир 10.03.2025
Саша Поповић преминуо је првог марта, наког крате и тешке болести. Поповић је сахрањен шестог марта на Новом Бежанијском гробљу, а на на његовој сахрани је био велики број јавних личности. Међу познатима се нашла и певачица… »
"Сузана ми је то рекла": Водитељу застала кнедла у грлу због речи Сузане Јовановић на сахрани Саше Поповића: "Победио је све…

"Сузана ми је то рекла": Водитељу застала кнедла у грлу због речи Сузане Јовановић на сахрани Саше Поповића: "Победио је све…

Блиц 10.03.2025
Креативни директор "Гранда", Саша Поповић, умро је првог марта након борбе са тешком болести. Саша је сахрањен на Новом Бежанијском гробљу, шестог марта, а на вечни починак су га испратили породица, пријатељи и сарадници… »
"Био је на магнетној резонанци, ништа није показала" Ћира у шоку открива како је сазнао за Сашину болест

"Био је на магнетној резонанци, ништа није показала" Ћира у шоку открива како је сазнао за Сашину болест

Телеграф 10.03.2025
Препоручујемо. Од повратка из Париза поред Сузане Јовановић, њене ћерке Александре и сина Данијела, све време је Ћира који с еод њих не одваја. Дејан Ћирковић Ћира био је близак пријатељ Саше Поповића, који је преминуо 1… »

Вести дана »