Povezane vesti

"Danima boluje, nisam je zvao, jer ne znam šta bih joj rekao": Zlata Petrović ne može da dođe sebi zbog smrti Saše…

"Danima boluje, nisam je zvao, jer ne znam šta bih joj rekao": Zlata Petrović ne može da dođe sebi zbog smrti Saše…

Blic pre 15 minuta
Saša Popović sahranjen je šestog marta na Novom Bežanijskom groblju, a na njegovoj sahrani je bio veliki broj javnih ličnosti. Među poznatima se našla i pevačica Zlata Petrović, kao je svojevremeno bila sa Sašom u vezi, a nakon raskida su ostali… »
"Teško podnosi, boluje danima" Bivša ljubav Saše Popovića danima loše, ne izlazi iz kuće, porodica zabrinuta za nju! Ne…

"Teško podnosi, boluje danima" Bivša ljubav Saše Popovića danima loše, ne izlazi iz kuće, porodica zabrinuta za nju! Ne…

Kurir pre 3 sata
Saša Popović preminuo je prvog marta, nakog krate i teške bolesti. Popović je sahranjen šestog marta na Novom Bežanijskom groblju, a na na njegovoj sahrani je bio veliki broj javnih ličnosti. Među poznatima se našla i pevačica Zlata Petrović… »
Peja otkrio šta mu je Suzana rekla na dan sahrane: Voleli su istu ženu, a od njenih reči mu zastala knedla u grlu

Peja otkrio šta mu je Suzana rekla na dan sahrane: Voleli su istu ženu, a od njenih reči mu zastala knedla u grlu

Mondo pre 4 sati
Sašin prijatelj i saradnik, Zoran Pejić Peja, nadao se da će Popović izaći iz bitke pao pobednik. Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, preminuo je 1. marta nakon teške bolesti, u jednoj privatnoj klinici u Parizu, gde se lečio poslednjih… »
Peja otkrio šta mu je Suzana rekla na dan Sašine sahrane, on zanemeo

Peja otkrio šta mu je Suzana rekla na dan Sašine sahrane, on zanemeo

Svet & Skandal pre 3 sata
Peja o Saši Popoviću sa knedlom u grlu Zoran Pejić Peja o Saši Popoviću izneo je emotivne detalje. Ovom prilikom podelio je sa javnošću emotivne trenutke sa sahrane dugogodišnjeg prijatelja i saradnika. Poznati muzički producent i kreativni… »
"Suzana mi je to rekla": Voditelju zastala knedla u grlu zbog reči Suzane Jovanović na sahrani Saše Popovića: "Pobedio je…

"Suzana mi je to rekla": Voditelju zastala knedla u grlu zbog reči Suzane Jovanović na sahrani Saše Popovića: "Pobedio je…

Blic pre 4 sati
Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, umro je prvog marta nakon borbe sa teškom bolesti. Saša je sahranjen na Novom Bežanijskom groblju, šestog marta, a na večni počinak su ga ispratili porodica, prijatelji i saradnici. Sašin prijatelj i… »
"Bio je na magnetnoj rezonanci, ništa nije pokazala" Ćira u šoku otkriva kako je saznao za Sašinu bolest

"Bio je na magnetnoj rezonanci, ništa nije pokazala" Ćira u šoku otkriva kako je saznao za Sašinu bolest

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Od povratka iz Pariza pored Suzane Jovanović, njene ćerke Aleksandre i sina Danijela, sve vreme je Ćira koji s eod njih ne odvaja. Dejan Ćirković Ćira bio je blizak prijatelj Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta a pre četiri… »

Vesti dana »