Povezane vesti
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić: Moraće neko da me ubije ukoliko želi da formira prelaznu vladu; Roditelji ne puštajte…
Dnevnik pre 1 dan
Moraće neko da me ubije ukoliko želi da formira prelaznu Vladu, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u Dnevniku Radio-televizije Srbije. On je saopštio da neće dozvoliti nastanak prelazne vlade, jer kako smatra, to je… »
Vučić na RTS: Moraće neko da me ubije ukoliko želi da formira prelaznu vladu
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večerasje gostovao u Dnevniku na RTS-u, a govorio je o najaktuelnijim i najvažnijim temama u Srbiji. Na početku, Vučić je saopštio da neće dozvoliti nastanak prelazne vlade, jer kako smatra, to… »
Vučić: Nasilje je neizbežno
Vreme pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se o novom mandataru razgovarati tek nakon formalne ostavke premijera Miloša Vučevića, ističući da neće dozvoliti formiranje prelazne vlade. Vučić je upozorio na planove za nasilje tokom… »
Vučić rekao da će o mandataru Vlade razgovarati kad bude konstatovana ostavka premijera u Skupštini
Slobodna Evropa pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je 10. marta za Radio-televiziju Srbije (RTS) da će o budućem mandataru Vlade razgovarati sa predstavnicima skupštinske većine. On je rekao da će razgovori početi "kad bude konstatovana ostavka" premijera u… »
"U subotu mogu samo da me ubiju, biću u predsedništvu" Vučić: Da se plašim ovih što bi da ruše Srbiju? Bolje da ne…
Kurir pre 3 sata
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio je gost “Dnevnika 2” na RTS 1. Predsednik Vučić govorio je o svim aktuelnim temama. - Tek kada bude konstatovana ostavka, razgovaraću sa predstavnicima skupštinske većine i onda da donesem odluku… »
Vučić: Nisam još doneo odluku o imenu novog mandatara
RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da na današnjoj sednici Vlade, kao i sednici Glavnog odbora SNS, nije bilo reči o imenu novog mandatara Vlade Srbije i dodao da će o tome doneti odluku nakon što bude konstatovana ostavka… »
Vučić za RTS: Neće biti prelazne vlade, molim mlade ljude da ne učestvuju u nasilju
RTS pre 5 sati
Predsednik Aleksandar Vučić je rekao za RTS da neće biti prelazne Vlade, koja bi, prema njegovoj oceni, bila kraj moderne, uspešne i prosperitetne Srbije. Upozorio je da će u subotu biti počinjena najteža krivična dela protiv Republike Srbije i… »
"U subotu očekujemo između: 60.000 i 80.000 ljudi" Vučić: Dolaze na protivzakonito okupljanje, postaviće redare, a već je…
Blic pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost Dnevnika na RTS-u, gde je govorio o svim aktuelnim dešavanjima u zemlji. Vučić je najpre govorio o današnjoj Glavnoj sednici Srpske napredne stranke koja je održana u Sava centru. - Tek kada bude… »
Vučić: Molim mlade ljude da ne učestuju u nasilju 15. marta, zaštitićemo institucije
Euronews pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je večeras, posebno mlade ljude da ne učestvuju u nasilju koje će se dogoditi 15. marta na protestu u Beogradu, dodajući da će u subotu biti počinjena najveća krivična dela protiv Republike Srbije i da… »
Vučić: Molim mlade ljude da ne učestvuju u nasilju
RTK pre 4 sati
Predsednik Vučić rekao je u Dnevniku RTS-a da će se o mandataru razgovarati tek kada bude konstatovana ostavka premijera Miloša Vučevića. Vučić je istakao da je, po Ustavu, nadležan da predloži mandatara, ali da dok je živ neće omogućiti… »
Vučić se oglasio o ostavci Vučevića: Predsednik Srbije otkrio kada donosi odluku o mandataru za sastav nove vlade
Mondo pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost dnevnika na Javnom servisu gde je govorio o svim važnim temama za građane Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Dnevniku na "Radio televiziji Srbije" gde je govorio o svim važnim… »
Vlast najavljuje najveći skup u istoriji Srbije Vučić: Pozivam poštenu Srbiju koja je sita svega ovoga da 28. marta dođe u…
Dnevnik pre 5 sati
Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić najavio je danas da će 21. marta krenuti formiranje novog pokreta za narod i državu i pozvao ljude iz cele zemlje da 28. marta dođu u Beograd na najveći skup. - Krenućemo 21. marta u… »
Srbija dobija vladu? Ili se spremaju izbori?
Pravda pre 4 sati
Predsednik SNS-a Miloš Vučević izjavio je da misli da Srbija ide ka izboru nove vlade, ali i da ne može da isključi ni opciju izbora. "Kao što sam rekao više puta ne možete nikada isključiti opciju izbora, ali ako mene pitate, mislim da je bolje… »
Vučić: Molim mlade ljude da ne učestuju u nasilju 15. marta, zaštitićemo institucije
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je večeras, posebno mlade ljude da ne učestvuju u nasilju koje će se dogoditi 15. marta na protestu u Beogradu, dodajući da će u subotu biti počinjena najveća krivična dela protiv… »
Vesti dana »

Studenti ispred RTV-a u znak solidarnosti sa kolegama iz Beograda
Novi magazin pre 2 minutajoš 20 povezanih

Uhapšen direktor niške toplane: Sumnja se da je odgovoran za izlivanje mazuta u kanalizaciju
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Policija nikog nije napala, ometana je na zadatku Dačić o situaciji ispred RTS: Jedan pripadnik Žandarmerije je povređen, završio u Urgentnom
Kurir pre 45 minutajoš 9 povezanih

Ultrakonzervativni političar napravio haos, pa priveden: "Ova dela su svetogrđe"
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana