Povezane vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić: Moraće neko da me ubije ukoliko želi da formira prelaznu vladu; Roditelji ne puštajte decu…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić: Moraće neko da me ubije ukoliko želi da formira prelaznu vladu; Roditelji ne puštajte decu…

Dnevnik 10.03.2025
Moraće neko da me ubije ukoliko želi da formira prelaznu Vladu, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u Dnevniku Radio-televizije Srbije. On je saopštio da neće dozvoliti nastanak prelazne vlade, jer kako smatra, to je smrt za… »
Vučić na RTS: Moraće neko da me ubije ukoliko želi da formira prelaznu vladu

Vučić na RTS: Moraće neko da me ubije ukoliko želi da formira prelaznu vladu

Telegraf 10.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večerasje gostovao u Dnevniku na RTS-u, a govorio je o najaktuelnijim i najvažnijim temama u Srbiji. Na početku, Vučić je saopštio da neće dozvoliti nastanak prelazne vlade, jer kako smatra, to je smrt za… »
Vučić: Nasilje je neizbežno

Vučić: Nasilje je neizbežno

Vreme 10.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se o novom mandataru razgovarati tek nakon formalne ostavke premijera Miloša Vučevića, ističući da neće dozvoliti formiranje prelazne vlade. Vučić je upozorio na planove za nasilje tokom protesta i… »
Vučić rekao da će o mandataru Vlade razgovarati kad bude konstatovana ostavka premijera u Skupštini

Vučić rekao da će o mandataru Vlade razgovarati kad bude konstatovana ostavka premijera u Skupštini

Slobodna Evropa 10.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je 10. marta za Radio-televiziju Srbije (RTS) da će o budućem mandataru Vlade razgovarati sa predstavnicima skupštinske većine. On je rekao da će razgovori početi "kad bude konstatovana ostavka" premijera u… »
"U subotu mogu samo da me ubiju, biću u predsedništvu" Vučić: Da se plašim ovih što bi da ruše Srbiju? Bolje da ne živim nego…

"U subotu mogu samo da me ubiju, biću u predsedništvu" Vučić: Da se plašim ovih što bi da ruše Srbiju? Bolje da ne živim nego…

Kurir 10.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio je gost “Dnevnika 2” na RTS 1. Predsednik Vučić govorio je o svim aktuelnim temama. - Tek kada bude konstatovana ostavka, razgovaraću sa predstavnicima skupštinske većine i onda da donesem odluku o… »
Vučić: Nisam još doneo odluku o imenu novog mandatara

Vučić: Nisam još doneo odluku o imenu novog mandatara

RTV 10.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da na današnjoj sednici Vlade, kao i sednici Glavnog odbora SNS, nije bilo reči o imenu novog mandatara Vlade Srbije i dodao da će o tome doneti odluku nakon što bude konstatovana ostavka premijera… »
Vučić: Molim mlade ljude da ne učestuju u nasilju 15. marta, zaštitićemo institucije

Vučić: Molim mlade ljude da ne učestuju u nasilju 15. marta, zaštitićemo institucije

Euronews 10.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je večeras, posebno mlade ljude da ne učestvuju u nasilju koje će se dogoditi 15. marta na protestu u Beogradu, dodajući da će u subotu biti počinjena najveća krivična dela protiv Republike Srbije i da su već… »
"U subotu očekujemo između: 60.000 i 80.000 ljudi" Vučić: Dolaze na protivzakonito okupljanje, postaviće redare, a već je…

"U subotu očekujemo između: 60.000 i 80.000 ljudi" Vučić: Dolaze na protivzakonito okupljanje, postaviće redare, a već je…

Blic 10.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost Dnevnika na RTS-u, gde je govorio o svim aktuelnim dešavanjima u zemlji. Vučić je najpre govorio o današnjoj Glavnoj sednici Srpske napredne stranke koja je održana u Sava centru. - Tek kada bude… »
Vučić za RTS: Neće biti prelazne vlade, molim mlade ljude da ne učestvuju u nasilju

Vučić za RTS: Neće biti prelazne vlade, molim mlade ljude da ne učestvuju u nasilju

RTS 10.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić je rekao za RTS da neće biti prelazne Vlade, koja bi, prema njegovoj oceni, bila kraj moderne, uspešne i prosperitetne Srbije. Upozorio je da će u subotu biti počinjena najteža krivična dela protiv Republike Srbije i zamolio… »
Vučić: Molim mlade ljude da ne učestvuju u nasilju

Vučić: Molim mlade ljude da ne učestvuju u nasilju

RTK 10.03.2025
Predsednik Vučić rekao je u Dnevniku RTS-a da će se o mandataru razgovarati tek kada bude konstatovana ostavka premijera Miloša Vučevića. Vučić je istakao da je, po Ustavu, nadležan da predloži mandatara, ali da dok je živ neće omogućiti formiranje… »
Srbija dobija vladu? Ili se spremaju izbori?

Srbija dobija vladu? Ili se spremaju izbori?

Pravda 10.03.2025
Predsednik SNS-a Miloš Vučević izjavio je da misli da Srbija ide ka izboru nove vlade, ali i da ne može da isključi ni opciju izbora. "Kao što sam rekao više puta ne možete nikada isključiti opciju izbora, ali ako mene pitate, mislim da je bolje da… »
Vlast najavljuje najveći skup u istoriji Srbije Vučić: Pozivam poštenu Srbiju koja je sita svega ovoga da 28. marta dođe u…

Vlast najavljuje najveći skup u istoriji Srbije Vučić: Pozivam poštenu Srbiju koja je sita svega ovoga da 28. marta dođe u…

Dnevnik 10.03.2025
Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić najavio je danas da će 21. marta krenuti formiranje novog pokreta za narod i državu i pozvao ljude iz cele zemlje da 28. marta dođu u Beograd na najveći skup. - Krenućemo 21. marta u formiranje… »
Vučić se oglasio o ostavci Vučevića: Predsednik Srbije otkrio kada donosi odluku o mandataru za sastav nove vlade

Vučić se oglasio o ostavci Vučevića: Predsednik Srbije otkrio kada donosi odluku o mandataru za sastav nove vlade

Mondo 10.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost dnevnika na Javnom servisu gde je govorio o svim važnim temama za građane Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Dnevniku na "Radio televiziji Srbije" gde je govorio o svim važnim temama za… »

Telegraf 10.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je večeras, posebno mlade ljude da ne učestvuju u nasilju koje će se dogoditi 15. marta na protestu u Beogradu, dodajući da će u subotu biti počinjena najveća krivična dela protiv Republike Srbije… »

Vesti dana »