Povezane vesti

Slot pred revanš na Enfildu: "Mi smo mnogo bolji tim"

Slot pred revanš na Enfildu: "Mi smo mnogo bolji tim"

B92 pre 1 sat
Menadžer Liverpula Arne Slot pred revanš duel osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ smatra da njegova ekipa može da pruži bolju partiju. Liverpul pred revanš na Enfldu ima prednost od jednog gola prednosti, koje je doneo sa Parka prinčeva, iako… »
Real, Liverpul i Barselona čuvaju po gol prednosti, ko će u četvrtfinale LŠ?

Real, Liverpul i Barselona čuvaju po gol prednosti, ko će u četvrtfinale LŠ?

Sportske.net pre 3 sata
Branilac titule u Ligi šampiona Real Madrid, kao i Liverpul i Barselona, imaju po jedan gol prednosti uoči revanš utakmica osmine finala fudbalske Lige šampiona. Real u sredu od 21 čas na gostujućem terenu igra protiv gradskog rivala Atletiko… »
"Neki ljudi kažu da smo igrali loše, ja nisam saglasan!" Arne Slot uoči revanš meča Liverpula protiv PSŽ-a

"Neki ljudi kažu da smo igrali loše, ja nisam saglasan!" Arne Slot uoči revanš meča Liverpula protiv PSŽ-a

Večernje novosti pre 4 sati
Fudbaleri Liverpula savladali su ekipu Pari Sen Žermena u gostima rezultatom 0:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Trener ekipe sa "Enfilda" oglasio se pred revanš meč. Foto: Profimedia - Neki ljudi kažu da smo igrali loše, ja nisam… »
Slot pred PSŽ: Niko nije odigrao tako protiv nas ove sezone

Slot pred PSŽ: Niko nije odigrao tako protiv nas ove sezone

Sport klub pre 4 sati
Menadžer Liverpula Arne Slot odao je priznanje Pari Sen Žermenu na sjajno odigranoj prvoj utakmici, ali siguran je da njegov tim može bolje. U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona Pari Sen Žermen uputio je 27 udaraca ka golu Liverpula, a Crveni… »
Enrike objasnio zašto je prekršio svoje pravilo: Rešio sam…

Enrike objasnio zašto je prekršio svoje pravilo: Rešio sam…

Sport klub pre 6 sati
U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona Pari Sen Žermen uputio je 27 udaraca ka golu Liverpula, a Crveni samo dva. Na kraju je Liverpul slavio sa 1:0, a Sveci su rešeni da to isprave u revanšu. Meč posle kojeg će se znati ko ide u četvrtfinale… »

Vesti dana »