Povezane vesti
„Nasilje neće biti moguće izbeći“: Vučić o studentskom protestu najavljenom za 15. mart
Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras na RTS-u da „nasilje neće biti moguće izbeći“ na protestu u Beogradu 15. marta na koji su pozvali studenti u blokadi. Vučić navodi da su „planovi“ već napravljeni i da očekuje da će na… »
Opozicija odgovorila predsedniku posle optužbi da spremaju nerede u subotu: Vučić će biti odgovoran za nasilje
N1 Info pre 3 sata
Uoči velikog studentskog protesta koji se 15. marta održava u Beogradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će opozicija organizovati veliko nasilje i istakao da će svi koji u tome budu učestvovali biti pohapšeni… »
Opozicija odgovorila predsedniku republike: "Za nasilje može biti odgovoran samo Vučić"
Radio 021 pre 3 sata
Uoči studentskog protesta 15. marta u Beogradu, predsednik Srbije izjavio je da očekuje da će opozicija organizovati veliko nasilje dok opozicija uzvraća da za nasilje može biti odgovoran samo Vučić. Studenti koji već tri i po meseca blokiraju… »
Dok SAM ŽIV NEĆU prelaznu vladu! Predsednik Vučić upozorio kakav se haos sprema u subotu
Alo pre 4 sati
Čitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina. DOK SAM ŽIV NEĆU PRELAZNU VLADU! Dramatično! Predsednik Vučić upozorio kakav se haos sprema u subotu - Ostalo je pet dana do pokušaja obojene revolucije i rušenja ustavnog poretka. To jedno od najtežih… »
Vučić: Na skupu 15. marta okupljeni će pokušati da zauzmu Narodnu skupštinu, RTS i Ustavni sud
Radio sto plus pre 7 sati
Vučić je na sednica glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) rekao da će “iza rešetaka” da idu svi koji budu počinili neko nasilje. “Mi ćemo da ih pustimo pet-šest minuta. Biće mnogo hrabri. Gađaće kamenicama i topovskim udarima… »
Vesti dana »

Oglasio se i RTS: Apeluju na studente da odustanu od, kako tvrdi RTS, "nasilnih blokada"
Radio 021 pre 42 minutajoš 12 povezanih

(Foto) Vučić obišao policajca povređenog ispred RTS: "Zadobio je teške telesne povrede, udarili su ga bokserom"
Blic pre 30 minutajoš 4 povezane

Student o incidentu sa policijom ispred RTS: Došlo je do guranja između pripadnika MUP-a i studenata
N1 Info pre 19 minutajoš 2 povezane

Uhapšen direktor niške toplane: Sumnja se da je odgovoran za izlivanje mazuta u kanalizaciju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana