Povezane vesti

„Nasilje neće biti moguće izbeći“: Vučić o studentskom protestu najavljenom za 15. mart

„Nasilje neće biti moguće izbeći“: Vučić o studentskom protestu najavljenom za 15. mart

Nedeljnik 10.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras na RTS-u da „nasilje neće biti moguće izbeći“ na protestu u Beogradu 15. marta na koji su pozvali studenti u blokadi. Vučić navodi da su „planovi“ već napravljeni i da očekuje da će na skupu u subotu… »
Opozicija odgovorila predsedniku posle optužbi da spremaju nerede u subotu: Vučić će biti odgovoran za nasilje

Opozicija odgovorila predsedniku posle optužbi da spremaju nerede u subotu: Vučić će biti odgovoran za nasilje

N1 Info 10.03.2025
Uoči velikog studentskog protesta koji se 15. marta održava u Beogradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će opozicija organizovati veliko nasilje i istakao da će svi koji u tome budu učestvovali biti pohapšeni. Opozicija kaže… »
Opozicija odgovorila predsedniku republike: "Za nasilje može biti odgovoran samo Vučić"

Opozicija odgovorila predsedniku republike: "Za nasilje može biti odgovoran samo Vučić"

Radio 021 10.03.2025
Uoči studentskog protesta 15. marta u Beogradu, predsednik Srbije izjavio je da očekuje da će opozicija organizovati veliko nasilje dok opozicija uzvraća da za nasilje može biti odgovoran samo Vučić. Studenti koji već tri i po meseca blokiraju fakultete… »
Dok SAM ŽIV NEĆU prelaznu vladu! Predsednik Vučić upozorio kakav se haos sprema u subotu

Dok SAM ŽIV NEĆU prelaznu vladu! Predsednik Vučić upozorio kakav se haos sprema u subotu

Alo 10.03.2025
Čitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina. DOK SAM ŽIV NEĆU PRELAZNU VLADU! Dramatično! Predsednik Vučić upozorio kakav se haos sprema u subotu - Ostalo je pet dana do pokušaja obojene revolucije i rušenja ustavnog poretka. To jedno od najtežih krivičnih… »
Vučić: Na skupu 15. marta okupljeni će pokušati da zauzmu Narodnu skupštinu, RTS i Ustavni sud

Vučić: Na skupu 15. marta okupljeni će pokušati da zauzmu Narodnu skupštinu, RTS i Ustavni sud

Radio sto plus 10.03.2025
Vučić je na sednica glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) rekao da će “iza rešetaka” da idu svi koji budu počinili neko nasilje. “Mi ćemo da ih pustimo pet-šest minuta. Biće mnogo hrabri. Gađaće kamenicama i topovskim udarima. Pustićemo ih da… »

Vesti dana »