Povezane vesti
Poznata pevačica šokirala tvrdnjom! Baba vanga mi je bila baka: Nasledila sam njene gene
Dnevnik 10.03.2025
Pevačica Danijela Vranić jednom prilikom je otkrila da je u srodstvu sa pokojnom proročicom Baba Vangom. Vranićeva je kao mlada, kako kaže, često pričala o Baba Vangi sa svojim ocem, koji joj nikada nije otkrio detalje koje je proročica rekla o njoj. Ona… »
Pevačica otkrila da je u srodstvu sa baba Vangom: Harala scenom devedesetih i ljubila Acu Lukasa, pa nestala
Mondo 10.03.2025
Pevačica Danijela Vranić je svojevremeno izjavila da je u srodstvu sa čuvenom proročicom, Baba Vangom, te da joj je ona baka. Pevačica Danijela Vranić je svojevremeno izjavila da je u srodstvu sa čuvenom proročicom, Baba Vangom, te da joj je ona baka… »
Pevačica u srodstvu s Baba Vangom: Ona je moja baba, čuvala nas je... Otkrila i da je nasledila njene gene: To mi znači za…
Kurir 10.03.2025
Pevačica Danijela Vranić je svojevremeno izjavila da je u srodstvu sa čuvenom proročicom, Baba Vangom, te da joj je ona baka. Danijelin otac nikada nije želeo da pevačici priča o proročanstvima Baba Vange. - Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke… »
Vesti dana »
Cene nafte padaju, akcije skaču jer je Tramp rekao da Iran razgovara sa SAD
Serbian News Media pre 29 minutajoš 49 povezanih
Pritvor za osumnjičenog iz okoline Leskovca zbog napada na maloletnika
Stav.life pre 4 minutajoš 42 povezane
"Napadi Amerike i Izraela na Iran su nezakoniti!" Lavrov razgovarao sa Teheranom, rekao za šta će se Rusija boriti
Kurir pre 49 minutajoš 51 povezana
Paunović: Raduje me povratak braće Milinković Savić u tim, sa Tadićem nisam spreman da razgovaram
RTS pre 39 minutajoš 45 povezanih