Povezane vesti

Poznata pevačica šokirala tvrdnjom! Baba vanga mi je bila baka: Nasledila sam njene gene

Poznata pevačica šokirala tvrdnjom! Baba vanga mi je bila baka: Nasledila sam njene gene

Dnevnik pre 19 sati
Pevačica Danijela Vranić jednom prilikom je otkrila da je u srodstvu sa pokojnom proročicom Baba Vangom. Vranićeva je kao mlada, kako kaže, često pričala o Baba Vangi sa svojim ocem, koji joj nikada nije otkrio detalje koje je proročica rekla o… »
Pevačica otkrila da je u srodstvu sa baba Vangom: Harala scenom devedesetih i ljubila Acu Lukasa, pa nestala

Pevačica otkrila da je u srodstvu sa baba Vangom: Harala scenom devedesetih i ljubila Acu Lukasa, pa nestala

Mondo pre 21 sat
Pevačica Danijela Vranić je svojevremeno izjavila da je u srodstvu sa čuvenom proročicom, Baba Vangom, te da joj je ona baka. Pevačica Danijela Vranić je svojevremeno izjavila da je u srodstvu sa čuvenom proročicom, Baba Vangom, te da joj je ona… »
Pevačica u srodstvu s Baba Vangom: Ona je moja baba, čuvala nas je... Otkrila i da je nasledila njene gene: To mi znači za…

Pevačica u srodstvu s Baba Vangom: Ona je moja baba, čuvala nas je... Otkrila i da je nasledila njene gene: To mi znači za…

Kurir pre 22 sata
Pevačica Danijela Vranić je svojevremeno izjavila da je u srodstvu sa čuvenom proročicom, Baba Vangom, te da joj je ona baka. Danijelin otac nikada nije želeo da pevačici priča o proročanstvima Baba Vange. - Ona je mogla da predvidi kad će se… »

Vesti dana »