Povezane vesti
Poznata pevačica šokirala tvrdnjom! Baba vanga mi je bila baka: Nasledila sam njene gene
Dnevnik 10.03.2025
Pevačica Danijela Vranić jednom prilikom je otkrila da je u srodstvu sa pokojnom proročicom Baba Vangom. Vranićeva je kao mlada, kako kaže, često pričala o Baba Vangi sa svojim ocem, koji joj nikada nije otkrio detalje koje je proročica rekla o njoj. Ona… »
Pevačica otkrila da je u srodstvu sa baba Vangom: Harala scenom devedesetih i ljubila Acu Lukasa, pa nestala
Mondo 10.03.2025
Pevačica Danijela Vranić je svojevremeno izjavila da je u srodstvu sa čuvenom proročicom, Baba Vangom, te da joj je ona baka. Pevačica Danijela Vranić je svojevremeno izjavila da je u srodstvu sa čuvenom proročicom, Baba Vangom, te da joj je ona baka… »
Pevačica u srodstvu s Baba Vangom: Ona je moja baba, čuvala nas je... Otkrila i da je nasledila njene gene: To mi znači za…
Kurir 10.03.2025
Pevačica Danijela Vranić je svojevremeno izjavila da je u srodstvu sa čuvenom proročicom, Baba Vangom, te da joj je ona baka. Danijelin otac nikada nije želeo da pevačici priča o proročanstvima Baba Vange. - Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke… »
Vesti dana »
U Beogradu u 8 časova neverovatnih 30 stepeni! RHMZ upravo objavio nove, alarmantne brojke: Izdržite još danas i sutra, sledi najgori udar ekstremne vreline
Blic pre 14 minutajoš 21 povezana
Nizak vodostaj Dunava ugrožava uvoz goriva, država preduzima mere
Politika pre 24 minutajoš 14 povezanih
Rusi balističkim raketama zasuli centar Kijeva! Pakao nakon objave SAD da Ukrajina ne dobija dozvolu za proizvodnju Patriota pre zime, broje se mrtvi i ranjeni
Kurir pre 34 minutajoš 14 povezanih
uživo Kriza ulazi u novu fazu: Otvoren Ormuski moreuz, ali Vašington i Teheran još bez konačnog sporazuma
NIN pre 29 minutajoš 13 povezanih
Nesreća za nesrećom u Beogradu! Prvo povređena devojčica, a onda još jedna osoba: Hitna pomoć dojurila na lice mesta
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih