Повезане вести
"Украјина мора да препусти Русији део територија": Огласио се Рубио пред састанак у Ријаду
Телеграф 10.03.2025
Препоручујемо. Украјина мора да препусти Русији део територија као део било каквог споразума о окончању рата, рекао је амерички државни секретар Марко Рубио. "Мислим да обе стране морају да се споразумеју да нема војног решења… »
„Нема војног решења за ову ситуацију" огласио се Рубио пред састанак у ријаду Ево шта Украјина мора да препусти Русији
Дневник 10.03.2025
Украјина мора да препусти Русији део територија као део било каквог споразума о окончању рата, рекао је амерички државни секретар Марко Рубио. Мислим да обе стране морају да се споразумеју да нема војног решења за ову… »
Рубио: Украјина мора Русији препустити дио територија
СЕЕбиз 10.03.2025
РИЈАД - Украјина мора препустити териториј Русији као дио било каквог споразума о окончању рата, рекао је амерички државни тајник Марцо Рубио. "Мислим да се обје стране морају споразумјети да нема војног рјешења за ову… »
Амерички државни секретар: Украјина мора да препусти територију Русији
Вести онлине 10.03.2025
Украјина мора да препусти територију Русији као део било каквог споразума о окончању рата, рекао је амерички државни секретар Марко Рубио. – Мислим да обе стране морају да се споразумеју да нема војног решења за ову ситуацију –… »
"Украјина мора да се одрекне дела територије": Прво оглашавање америчке делегације пред преговоре са Зеленским
Мондо 10.03.2025
Амерички државни секретар Марко Рубио огласио се о преговорима са Украјином о миру у рату са Русијом. Америчка делегација стигла је у Ријад у Саудијској Арабији где се у уторак 11. марта одржава састанак украјинске и америчке… »
Шамар реалности Кијеву Вашингтон послао болну поруку Украјини
Ало 10.03.2025
Сједињене Америчке Државе сматрају да ће Украјини бити „веома тешко“ да се врати на границе из 2014. године, изјавио је државни секретар Сједињених Америчких Држава Марко Рубио. „Очигледно је да ће Украјини бити веома тешко да… »
САД: Украјина ц́е се веома тешко вратити на границе из 2014. године
Спутник 10.03.2025
Сједињене Америчке Државе сматрају да ц́е Украјини бити „веома тешко“ да се врати на границе из 2014. године, изјавио је државни секретар Сједињених Америчких Држава Марк Рубио. Такође, према његовим речима, Русија и Украјина… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Данас обавезно понесите кишобране, а већ следеће недеље време се потпуно мења
Ало пре 42 минутајош 4 повезане
Одбор за културу и информисање данас о предлогу кандидата за члана Савета РЕМ-а из редова националних мањина
РТС пре 47 минутајош 1 повезана
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана