Povezane vesti
"Ukrajina mora da prepusti Rusiji deo teritorija": Oglasio se Rubio pred sastanak u Rijadu
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Ukrajina mora da prepusti Rusiji deo teritorija kao deo bilo kakvog sporazuma o okončanju rata, rekao je američki državni sekretar Marko Rubio. "Mislim da obe strane moraju da se sporazumeju da nema vojnog rešenja za ovu situaciju"… »
„Nema vojnog rešenja za ovu situaciju" oglasio se Rubio pred sastanak u rijadu Evo šta Ukrajina mora da prepusti Rusiji
Dnevnik pre 5 sati
Ukrajina mora da prepusti Rusiji deo teritorija kao deo bilo kakvog sporazuma o okončanju rata, rekao je američki državni sekretar Marko Rubio. Mislim da obe strane moraju da se sporazumeju da nema vojnog rešenja za ovu situaciju, rekao je Rubio… »
Rubio: Ukrajina mora Rusiji prepustiti dio teritorija
SEEbiz pre 5 sati
RIJAD - Ukrajina mora prepustiti teritorij Rusiji kao dio bilo kakvog sporazuma o okončanju rata, rekao je američki državni tajnik Marco Rubio. "Mislim da se obje strane moraju sporazumjeti da nema vojnog rješenja za ovu situaciju", rekao je Rubio… »
Američki državni sekretar: Ukrajina mora da prepusti teritoriju Rusiji
Vesti online pre 5 sati
Ukrajina mora da prepusti teritoriju Rusiji kao deo bilo kakvog sporazuma o okončanju rata, rekao je američki državni sekretar Marko Rubio. – Mislim da obe strane moraju da se sporazumeju da nema vojnog rešenja za ovu situaciju – rekao je Rubio… »
"Ukrajina mora da se odrekne dela teritorije": Prvo oglašavanje američke delegacije pred pregovore sa Zelenskim
Mondo pre 5 sati
Američki državni sekretar Marko Rubio oglasio se o pregovorima sa Ukrajinom o miru u ratu sa Rusijom. Američka delegacija stigla je u Rijad u Saudijskoj Arabiji gde se u utorak 11. marta održava sastanak ukrajinske i američke delegacije o pregovorima… »
Šamar realnosti Kijevu Vašington poslao bolnu poruku Ukrajini
Alo pre 6 sati
Sjedinjene Američke Države smatraju da će Ukrajini biti „veoma teško“ da se vrati na granice iz 2014. godine, izjavio je državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Marko Rubio. „Očigledno je da će Ukrajini biti veoma teško da u razumnom… »
SAD: Ukrajina će se veoma teško vratiti na granice iz 2014. godine
Sputnik pre 7 sati
Sjedinjene Američke Države smatraju da će Ukrajini biti „veoma teško“ da se vrati na granice iz 2014. godine, izjavio je državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Mark Rubio. Takođe, prema njegovim rečima, Rusija i Ukrajina treba da budu… »
Vesti dana »

Studenti opkolili zgradu RTV-a i RTS-a i najavili blokadu od 22 sata (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih

Studenti FON-a u blokadi o saopštenju RTS-a o blokadi: „Ovo je za zatvor“
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Student FPN o incidentu ispred RTS-a: Došlo je do guranja između pripadnika MUP-a i studenata
Nova pre 2 satajoš 2 povezane

Grčka policija pritvorila ultrakonzervativnog poslanika zbog napada na dela u Nacionalnoj galeriji
Danas pre 9 satijoš 1 povezana