Povezane vesti
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja, možemo samo da pratimo studente u kreativnom građanskom otporu…
Danas 10.03.2025
Ovo je snažna poruka i vidite kolika je moć i snaga studenata da su se građani u roku od desetak minuta pojavili, kaže glumac Hadži Nenad Maričić koji se nalazi na studentskoj blokadi ulaza u zgradu RTS-a. „Ovo je bila iznenadna akcija i ja sam kao vi… »
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja, možemo samo da pratimo studente u kreativnom građanskom otporu…
N1 Info 10.03.2025
Ovo je snažna poruka i vidite kolika je moć i snaga studenata da su se građani u roku od desetak minuta pojavili, kaže glumac Hadži Nenad Maričić koji se nalazi na studentskoj blokadi ulaza u zgradu RTS-a. „Ovo je bila iznenadna akcija i ja sam kao vi… »
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja
Nova 10.03.2025
Vesti dana »
Kruz i Bekam u prvom planu: Svetske zvezde ispratile ubedljivu pobedu SAD FOTO
B92 pre 23 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 23 minutajoš 17 povezanih
Partizan ostaje bez jednog od najboljeg igrača! Posle Vašingtona, odlazi i iskusni as!
Kurir pre 32 minutajoš 23 povezane
ANEM: Prvih 100 medijskih konkursa - Alo, Informer i ćerke firme dobili skoro 100 miliona dinara
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Si-En-En: Iran minama zaštitio lokacije zaliha uranijuma; naložena evakuacija stanovnika 20 mesta na jugu Libana
RTS pre 23 minutajoš 16 povezanih