Povezane vesti
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja, možemo samo da pratimo studente u kreativnom građanskom…
Danas pre 1 dan
Ovo je snažna poruka i vidite kolika je moć i snaga studenata da su se građani u roku od desetak minuta pojavili, kaže glumac Hadži Nenad Maričić koji se nalazi na studentskoj blokadi ulaza u zgradu RTS-a. „Ovo je bila iznenadna akcija i ja sam… »
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja, možemo samo da pratimo studente u kreativnom građanskom…
N1 Info pre 19 sati
Ovo je snažna poruka i vidite kolika je moć i snaga studenata da su se građani u roku od desetak minuta pojavili, kaže glumac Hadži Nenad Maričić koji se nalazi na studentskoj blokadi ulaza u zgradu RTS-a. „Ovo je bila iznenadna akcija i ja sam… »
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja
Nova pre 18 sati
Vesti dana »

Studenti i građani se okupili u 17 časova ispred RTS-a
Bloomberg Adria pre 15 minutajoš 56 povezanih

Studenti i dalje blokiraju RTS, obustavljen saobraćaj u Takovskoj ulici
Telegraf pre 20 minutajoš 88 povezanih

BLOG UŽIVO U Nišu blokirana raskrsnica u znak podrške studentima: Vlast u Beograd dovozi traktore da prekinu protest
Nova pre 51 minutajoš 43 povezane

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 3 satajoš 6 povezanih

Protesti ispred Skupštine u Nišu, interventna policija prvi put raspoređena
Al Jazeera pre 2 satajoš 34 povezane