Povezane vesti
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja, možemo samo da pratimo studente u kreativnom građanskom otporu…
Danas 10.03.2025
Ovo je snažna poruka i vidite kolika je moć i snaga studenata da su se građani u roku od desetak minuta pojavili, kaže glumac Hadži Nenad Maričić koji se nalazi na studentskoj blokadi ulaza u zgradu RTS-a. „Ovo je bila iznenadna akcija i ja sam kao vi… »
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja, možemo samo da pratimo studente u kreativnom građanskom otporu…
N1 Info 10.03.2025
Ovo je snažna poruka i vidite kolika je moć i snaga studenata da su se građani u roku od desetak minuta pojavili, kaže glumac Hadži Nenad Maričić koji se nalazi na studentskoj blokadi ulaza u zgradu RTS-a. „Ovo je bila iznenadna akcija i ja sam kao vi… »
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja
Nova 10.03.2025
Vesti dana »
VRAĆA SE SUNCE I TEMPERATURA IDE DO 26 STEPENI: Evo kakvo vreme čeka Srbiju danas i narednih dana
Glas juga pre 2 satajoš 15 povezanih
Partizan dobio važne vesti: Poznat stepen Vilisove povrede, naredni meč pod znakom pitanja!
Hot sport pre 1 satjoš 38 povezanih
Rakić (EMS): Prenosni sistem spreman za zimu, pad temperature smanjio potrošnju struje
Insajder pre 15 minutajoš 5 povezanih
Srušio se avion u DR Kongu: Poginulo 14 putnika, među njima šef vojnog suda i glavni revizor oružanih snaga
Insajder pre 55 minutajoš 2 povezane