Povezane vesti
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja, možemo samo da pratimo studente u kreativnom građanskom otporu…
Danas 10.03.2025
Ovo je snažna poruka i vidite kolika je moć i snaga studenata da su se građani u roku od desetak minuta pojavili, kaže glumac Hadži Nenad Maričić koji se nalazi na studentskoj blokadi ulaza u zgradu RTS-a. „Ovo je bila iznenadna akcija i ja sam kao vi… »
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja, možemo samo da pratimo studente u kreativnom građanskom otporu…
N1 Info 10.03.2025
Ovo je snažna poruka i vidite kolika je moć i snaga studenata da su se građani u roku od desetak minuta pojavili, kaže glumac Hadži Nenad Maričić koji se nalazi na studentskoj blokadi ulaza u zgradu RTS-a. „Ovo je bila iznenadna akcija i ja sam kao vi… »
Hadži Nenad Maričić na blokadi RTS-a: Ovo je narod, nije rulja
Nova 10.03.2025
Vesti dana »
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 13 minutajoš 9 povezanih
Letnji Aranđelovdan – običaji, verovanja i zašto se veruje da je danas pravi dan za nove početke
Naissus info pre 2 minutajoš 5 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
RTV pre 18 minutajoš 5 povezanih
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Beta pre 6 satijoš 4 povezane