Povezane vesti

(Video) "fizički je bio tu, a to više nije bio on": Lea Kiš je izgubila oca: "To je nešto što je ostavilo najveću traumu"

(Video) "fizički je bio tu, a to više nije bio on": Lea Kiš je izgubila oca: "To je nešto što je ostavilo najveću traumu"

Blic pre 6 sati
Pre sedam godina Lea Kiš je ostala bez oca što joj je veoma teško palo o čemu govori pred kamerama Blic TV u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje ponedeljkom u 22 sata na kanalu 117. Lea Kiš je prošla kroz težak i… »
(Video) Posle nedelju dana veze Lea Kiš se udala: "Kasnije je došlo do nekih i turbulentih stvari"

(Video) Posle nedelju dana veze Lea Kiš se udala: "Kasnije je došlo do nekih i turbulentih stvari"

Blic pre 6 sati
Večeras, u ponedeljak u 22 sata samo na Blic TV na kanalu 117 gledajte emisiju "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj gošća, voditeljka i novinarka Lea Kiš otvoreno govori o stupanju u brak posle samo nedelju dana veze. Lea Kiš je 33… »
(Video) "izgubila sam bebu, posle toga sam imala veoma tešku operaciju": Lea Kiš je jedva preživela: "Oporavak je bio veoma…

(Video) "izgubila sam bebu, posle toga sam imala veoma tešku operaciju": Lea Kiš je jedva preživela: "Oporavak je bio veoma…

Blic pre 5 sati
Voditeljka i novinarka Lea Kiš gošća je emisije “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” koja se emituje samo na Blic TV na kanalu 117 ponedeljkom u 22 sata u kojoj govori otvoreno o ogromnom bolu kroz koji je prošla kada je izgubila bebu. Ta… »
(Video) "mnogi drugovi su bili zaljubljeni u mene": Lea Kiš je bila drugačija do svojih vršnjaka, a prezime koje je njena…

(Video) "mnogi drugovi su bili zaljubljeni u mene": Lea Kiš je bila drugačija do svojih vršnjaka, a prezime koje je njena…

Blic pre 6 sati
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete gledati večeras, u ponedeljak, u 22 sata samo na Blic TV na kanalu 117 je novinarka i voditeljka Lea Kiš. Lea Kiš je rođena u Beču, a ono što je u startu intrigantno o čemu… »

Vesti dana »