Повезане вести
(Видео) После недељу дана везе Леа Киш се удала: "Касније је дошло до неких и турбулентих ствари"
Блиц 10.03.2025
Вечерас, у понедељак у 22 сата само на Блиц ТВ на каналу 117 гледајте емисију "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој гошћа, водитељка и новинарка Леа Киш отворено говори о ступању у брак после само недељу дана… »
(Видео) "физички је био ту, а то више није био он": Леа Киш је изгубила оца: "То је нешто што је оставило највећу трауму"
Блиц 10.03.2025
Пре седам година Леа Киш је остала без оца што јој је веома тешко пало о чему говори пред камерама Блиц ТВ у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује понедељком у 22 сата на каналу 117. Леа Киш је прошла… »
(Видео) "изгубила сам бебу, после тога сам имала веома тешку операцију": Леа Киш је једва преживела: "Опоравак је био веома…
Блиц 10.03.2025
Водитељка и новинарка Леа Киш гошћа је емисије “На терапији са Славицом Ђукић Дејановић” која се емитује само на Блиц ТВ на каналу 117 понедељком у 22 сата у којој говори отворено о огромном болу кроз који је прошла када је… »
(Видео) "многи другови су били заљубљени у мене": Леа Киш је била другачија до својих вршњака, а презиме које је њена…
Блиц 10.03.2025
Гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" коју можете гледати вечерас, у понедељак, у 22 сата само на Блиц ТВ на каналу 117 је новинарка и водитељка Леа Киш. Леа Киш је рођена у Бечу, а оно што је у старту… »
Вести дана »
Раднички потопио Нови Београд: Тим Уроша Стевановића освојио титулу првака Србије
Курир пре 1 сатјош 81 повезана
Аксиос: САД и Иран постигли споразум који још треба да одобри Трамп
Недељник пре 2 сатајош 30 повезаних
Шојгу најавио: Посетићу Кину због безбедносних консултација
Вечерње новости пре 1 сатјош 32 повезане
Новак и Фонсека сазнали када излазе на терен: Услови поново тешки
Спутник пре 10 минутајош 88 повезаних