Povezane vesti
Majka poginulog mladića na Železničkoj stanici u Novom Sadu: Na decu se ne ide sa štitovima
Vreme 11.03.2025
„Bilo je jako ružno što je policija nasrnula na ovu decu. Nije trebalo tako. Na decu se ne ide sa štitovima“, rekla je majka poginulog Stefana Hrke ispred RTS-a. Dijana Hrka, majka Stefana Hrke (27), jedne od žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj… »
Majka jedne od žrtava na Železičkoj stanici podrška studentima u blokadi RTS-a
RTV 11.03.2025
BEOGRAD - Dijana Hrka, majka Stefana (27), jedne od žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, došla je rano jutros ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Beogradu u znak podrške studentima koji su je blokirali. „Oni su svi moja deca… »
Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice ispred RTS: Jako ružno što je policija nasrnula na decu VIDEO
Nova 11.03.2025
Dijana Hrka, majka Stefana (27), jedne od žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, došla je rano jutros ispred zgrade RTS, gde je, kako je rekla za N1, da bi "podržala ovu moju decu". „Oni su svi moja deca. Oni me održavaju u životu… »
Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice ispred RTS: Jako ružno što je policija nasrnula na decu
N1 Info 11.03.2025
Dijana Hrka, majka Stefana (27), jedne od žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, došla je rano jutros ispred zgrade RTS, gde je, kako je rekla za N1, da bi "podržala ovu moju decu". „Oni su svi moja deca. Oni me održavaju u životu… »
Vesti dana »

Imali više od 91 bod na maloj maturi, a ostali neupisani u srednje škole! Jedna banalna greška opasno koštala đake: "To je najgori scenario koji može da im se desi"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Objavljen novi srednji kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 22 minutajoš 1 povezana