Povezane vesti
Majka jedne od žrtava na Železičkoj stanici podrška studentima u blokadi RTS-a
RTV 11.03.2025
BEOGRAD - Dijana Hrka, majka Stefana (27), jedne od žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, došla je rano jutros ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Beogradu u znak podrške studentima koji su je blokirali. „Oni su svi moja deca… »
Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice ispred RTS: Jako ružno što je policija nasrnula na decu VIDEO
Nova 11.03.2025
Dijana Hrka, majka Stefana (27), jedne od žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, došla je rano jutros ispred zgrade RTS, gde je, kako je rekla za N1, da bi "podržala ovu moju decu". „Oni su svi moja deca. Oni me održavaju u životu… »
Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice ispred RTS: Jako ružno što je policija nasrnula na decu
N1 Info 11.03.2025
Dijana Hrka, majka Stefana (27), jedne od žrtava pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, došla je rano jutros ispred zgrade RTS, gde je, kako je rekla za N1, da bi "podržala ovu moju decu". „Oni su svi moja deca. Oni me održavaju u životu… »
Vesti dana »
Dramatično upozorenje Bila Gejtsa: Hitno zakonski regulisati veštačku inteligenciju, u suprotnom moguće posledice sa više od milijardu žrtava!
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Evroliga prognozirala da će Partizan biti na 13. mestu, Karlik Džons im nije ostao dužan u odgovoru
Telegraf pre 5 satijoš 6 povezanih
Nikola Grbić saznao rivala u finalu Evropskog prvenstva: Ostala još samo jedna prepreka za novo zlato
Mondo pre 3 satajoš 2 povezane