Povezane vesti
"Govorila je da ide u bisokop, a onda sam je uhvatio u prevari" Ivan Marinković izneo skandalozne detalje iz braka sa…
Blic pre 1 dan
Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, nedavno je u "Zadruzi 8 Eliti", izneo skandalozne detalje o braku sa pevačicom. - Pre svega, moram da kažem da nisam ni sanjao da ću uspeti da smuvam Gocu, a kamoli da je oženim. U prvim godinama braka sam… »
"Govorila je da ide u bioskop, a onda sam je uhvatio u prevari" Ivan Marinković izneo skandalozne detalje iz braka sa…
Kurir pre 1 dan
Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, nedavno je u "Zadruzi 8 Eliti", izneo skandalozne detalje o braku sa pevačicom. - Pre svega, moram da kažem da nisam ni sanjao da ću uspeti da smuvam Gocu, a kamoli da je oženim. U prvim godinama braka sam… »
Vesti dana »

Kina poručila da će zaštiti svoja prava i interese nakon povećanja carina: "Krše pravila Svetske trgovinske organizacije"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Tramp naterao Ukrajinu na sporazum o prekidu vatre, sada mu je ostao samo još jedan korak: Hoće li uspeti?
Telegraf pre 49 minutajoš 20 povezanih

Tužilaštvo: BiH izdalo nalog za privođenje Dodika Traže i Viškovića i Stevandića, evo šta im se stavlja na teret
Blic pre 21 minutajoš 15 povezanih