Povezane vesti

Blagojević oštar na pitanje o mijatoviću i zvezdi: „Mislim da sam bio jasan…“ (video)

Blagojević oštar na pitanje o mijatoviću i zvezdi: „Mislim da sam bio jasan…“ (video)

Hot sport pre 22 sata
Trener crno- belih odbio da dalje komentariše dolazak klupske uprave na proslavu Crvene zvezde! Fudbaleri Partizana spremaju se za duel sa Radnikom u osmini finala Kupa Srbije, ali je na konferenciji za medije trener Srđan Blagojević ponovo morao da… »
"Ovo je za nas najteža utakmica u sezoni": Blagojević objasnio zašto je njega bitnija Surdulica od derbija

"Ovo je za nas najteža utakmica u sezoni": Blagojević objasnio zašto je njega bitnija Surdulica od derbija

Mondo pre 1 dan
Srđan Blagojević odgovarao je na pitanja novinara pred meč u Kupu protiv Radnika. Partizan ima još jednu šansu da osvoji trofej ove sezone, a to je Kup takmičenje. Da bi nastavili borbu za taj pehar moraće da dođu do pobede u Surdulici u sredu (16… »
Blagojević: "Partizanova istorija opominje, Surdulica najzahtevnija utakmica!"

Blagojević: "Partizanova istorija opominje, Surdulica najzahtevnija utakmica!"

Sportske.net pre 1 dan
Fudbaleri Partizana gostovaće ekipi Radnika u Surdulici u utakmici osmine finala Kupa Srbije. Meč je na programu u sredu od 16 časova, a svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je trener "crno-belih" Srđan Blagojević. "Ispred nas je najzahtevnija… »
Trener Partizana o Mijatoviću: "Mislim da sam bio jasan"

Trener Partizana o Mijatoviću: "Mislim da sam bio jasan"

B92 pre 24 sata
Srđan Blagojević, trener FK Partizan, govorio je o Peđi Mijatoviću, narednoj utakmici i budućim ciljevima crno-belih. Fudbaleri Partizana gostuju u sredu od 16.00 ekipi Radnika u Surdulici, u okviru osmine finala Kupa Srbije, a pred taj duel održana… »
"Neka se uprava Partizana sa Terzićem ne grli": Blagojevića pitali za transparent navijača

"Neka se uprava Partizana sa Terzićem ne grli": Blagojevića pitali za transparent navijača

Mondo pre 1 dan
Srđan Blagojević dobio je pitanje u vezi transparenta navijača za Peđu Mijatovića i upravu crno-belih zbog Crvene zvezde. Partizan će u sredu od 16 časova da gostuje ekipi Radnika u Surdulici u okviru osmine finala Kupa Srbije. Uoči tog meča… »
Blagojevića pitali o dolasku Peđe Mijatovića na Zvezdin rođendan: "Mislim da sam bio jasan..."

Blagojevića pitali o dolasku Peđe Mijatovića na Zvezdin rođendan: "Mislim da sam bio jasan..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana gostovaće u sredu od 16.00 ekipi Radnika u Surdulici, u okviru osmine finala Kupa Srbije. Tim povodom održana je konferencija za medije, na kojoj je govorio trener crno-belih, Srđan Blagojević. Jedno od pitanja za… »
Blagojević pred meč sa Radnikom u Kupu: "Veoma težak ispit ispred nas, nema popravke..."

Blagojević pred meč sa Radnikom u Kupu: "Veoma težak ispit ispred nas, nema popravke..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana gostuju u sredu od 16.00 ekipi Radnika u Surdulici, u okviru osmine finala Kupa Srbije. Tim povodom, na konferenciji za medije govorio je trener kluba iz Humske, Srđan Blagojević, koji je iznao utiske pred meč. -… »

Vesti dana »