Повезане вести

Благојевић оштар на питање о мијатовићу и звезди: „Мислим да сам био јасан…“ (видео)

Благојевић оштар на питање о мијатовићу и звезди: „Мислим да сам био јасан…“ (видео)

Хот спорт 11.03.2025
Тренер црно- белих одбио да даље коментарише долазак клупске управе на прославу Црвене звезде! Фудбалери Партизана спремају се за дуел са Радником у осмини финала Купа Србије, али је на конференцији за медије тренер Срђан… »
Благојевић: "Партизанова историја опомиње, Сурдулица најзахтевнија утакмица!"

Благојевић: "Партизанова историја опомиње, Сурдулица најзахтевнија утакмица!"

Спортске.нет 11.03.2025
Фудбалери Партизана гостоваће екипи Радника у Сурдулици у утакмици осмине финала Купа Србије. Меч је на програму у среду од 16 часова, а своја очекивања пред овај дуел изнео је тренер "црно-белих" Срђан Благојевић. "Испред нас… »
"Ово је за нас најтежа утакмица у сезони": Благојевић објаснио зашто је њега битнија Сурдулица од дербија

"Ово је за нас најтежа утакмица у сезони": Благојевић објаснио зашто је њега битнија Сурдулица од дербија

Мондо 11.03.2025
Срђан Благојевић одговарао је на питања новинара пред меч у Купу против Радника. Партизан има још једну шансу да освоји трофеј ове сезоне, а то је Куп такмичење. Да би наставили борбу за тај пехар мораће да дођу до победе у… »
Тренер Партизана о Мијатовићу: "Мислим да сам био јасан"

Тренер Партизана о Мијатовићу: "Мислим да сам био јасан"

Б92 11.03.2025
Срђан Благојевић, тренер ФК Партизан, говорио је о Пеђи Мијатовићу, наредној утакмици и будућим циљевима црно-белих. Фудбалери Партизана гостују у среду од 16.00 екипи Радника у Сурдулици, у оквиру осмине финала Купа Србије, а… »
"Нека се управа Партизана са Терзићем не грли": Благојевића питали за транспарент навијача

"Нека се управа Партизана са Терзићем не грли": Благојевића питали за транспарент навијача

Мондо 11.03.2025
Срђан Благојевић добио је питање у вези транспарента навијача за Пеђу Мијатовића и управу црно-белих због Црвене звезде. Партизан ће у среду од 16 часова да гостује екипи Радника у Сурдулици у оквиру осмине финала Купа Србије… »
Благојевић пред меч са Радником у Купу: "Веома тежак испит испред нас, нема поправке..."

Благојевић пред меч са Радником у Купу: "Веома тежак испит испред нас, нема поправке..."

Телеграф 11.03.2025
Препоручујемо. Фудбалери Партизана гостују у среду од 16.00 екипи Радника у Сурдулици, у оквиру осмине финала Купа Србије. Тим поводом, на конференцији за медије говорио је тренер клуба из Хумске, Срђан Благојевић, који је изнао… »
Благојевића питали о доласку Пеђе Мијатовића на Звездин рођендан: "Мислим да сам био јасан..."

Благојевића питали о доласку Пеђе Мијатовића на Звездин рођендан: "Мислим да сам био јасан..."

Телеграф 11.03.2025
Препоручујемо. Фудбалери Партизана гостоваће у среду од 16.00 екипи Радника у Сурдулици, у оквиру осмине финала Купа Србије. Тим поводом одржана је конференција за медије, на којој је говорио тренер црно-белих, Срђан Благојевић… »

Вести дана »