Povezane vesti

"Ona mi je pretila šišanjem": Olja Bajrami iznela hrpu optužbi na račun Ane Nikolić, pa se dotakla Raleta: "Pokušao je da mi…

"Ona mi je pretila šišanjem": Olja Bajrami iznela hrpu optužbi na račun Ane Nikolić, pa se dotakla Raleta: "Pokušao je da mi…

Blic 11.03.2025
Olja Bajrami je gostujući u jednoj emisiji iznela niz optužbi na račun Ane Nikolić i njenog partnera Gorana Ratkovića Raleta. Naime, Olja je Anu optužila za niz gnusnih pretnji, a onda se dotakla i Raleta. - Ana mi je pretila sil*vanjem navijača, i… »
"Pretila mi je silovanjem i šišanjem" Šok tvrdnje Olje Bajrami, otkrila detalje jezivog razgovora sa Anom Nikolić i Raletom…

"Pretila mi je silovanjem i šišanjem" Šok tvrdnje Olje Bajrami, otkrila detalje jezivog razgovora sa Anom Nikolić i Raletom…

Kurir 11.03.2025
Olja Bajrami iznela je niz optužbi na račun koleginice Ane Nikolić i njenog partnera, kompozitora i producenta Gorana Ratkovića Raleta. Ana joj je, navodno, uputila gnusne pretnje, što je Olja sada otkrila, a onda se dotakla i Raleta. - Ana mi je pretila… »

Vesti dana »