Povezane vesti
"Ona mi je pretila šišanjem": Olja Bajrami iznela hrpu optužbi na račun Ane Nikolić, pa se dotakla Raleta: "Pokušao je da mi…
Blic 11.03.2025
Olja Bajrami je gostujući u jednoj emisiji iznela niz optužbi na račun Ane Nikolić i njenog partnera Gorana Ratkovića Raleta. Naime, Olja je Anu optužila za niz gnusnih pretnji, a onda se dotakla i Raleta. - Ana mi je pretila sil*vanjem navijača, i… »
"Pretila mi je silovanjem i šišanjem" Šok tvrdnje Olje Bajrami, otkrila detalje jezivog razgovora sa Anom Nikolić i Raletom…
Kurir 11.03.2025
Olja Bajrami iznela je niz optužbi na račun koleginice Ane Nikolić i njenog partnera, kompozitora i producenta Gorana Ratkovića Raleta. Ana joj je, navodno, uputila gnusne pretnje, što je Olja sada otkrila, a onda se dotakla i Raleta. - Ana mi je pretila… »
Vesti dana »

Interventna policija nasrnula na građane u Novom Sadu: Jedan mladić se od udaraca onesvestio, drugi student priveden
N1 Info pre 18 minutajoš 6 povezanih

Stiže osveženje Nakon vrelih dana pljuskovi sa grmljavinom ovaj deo zemlje na udaru nevremena
Dnevnik pre 23 minutajoš 13 povezanih

Nove eksplozije u Teheranu i pominjanje nuklearnog oružja: "Samo SAD imaju bombu koja može da dobaci do Forda"
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih

Vrnjačka Banja: Čovek navodno pucao na prostorije SNS pa na policiju
Vreme pre 13 minutajoš 6 povezanih

Stravičan udar na KIjev: Broje se stradali, traga se za preživelima
Telegraf pre 33 minutajoš 7 povezanih