Povezane vesti

Mimi Mercedez o Maji Nikolić: "Dobijem ospice kada je čujem"

Mimi Mercedez o Maji Nikolić: "Dobijem ospice kada je čujem"

B92 11.03.2025
Reperka Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, bila je jedan od favorita za pobedu na "PZE 2025". Nakon što je takmičenje završeno, Mimi je otvoreno podelila svoje utiske, ali je istakla da joj je sve poremetila koleginica Maja Nikolić. Mimi… »
"Mi smo nju bukvalno izbegavali tamo" Mimi Mercedez otkrila šta se dešavalo iza kulisa na PZE, evo kako se Maja Nikolić…

"Mi smo nju bukvalno izbegavali tamo" Mimi Mercedez otkrila šta se dešavalo iza kulisa na PZE, evo kako se Maja Nikolić…

Kurir 11.03.2025
Reperka Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, bila je među favoritima za pobedu na PZE 2025. Nakon učešća bi se reklo da joj je sve najlepše utiske poremetila koleginica Maja Nikolić za koju kaže da joj je drago što nije prošla u finale. Mimi… »
"Prošla sam golgotu sa tom ženom": Mimi Mercedes osula po Maji Nikolić nakon PZE 2025: "Dobijem ospice kad joj čujem glas"

"Prošla sam golgotu sa tom ženom": Mimi Mercedes osula po Maji Nikolić nakon PZE 2025: "Dobijem ospice kad joj čujem glas"

Blic 11.03.2025
Reperka Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, bila je među favoritima za pobedu na PZE 2025. Nakon učešća iznosi utiske, ali bi se reklo da joj je tamo sve poremetila koleginica Maja Nikolić za koju kaže da joj je drago što nije prošla u finale… »

Vesti dana »