Povezane vesti
Vozač autobusa sa decom koji se zaglavio u podvožnjaku otkrio šta je uradio: "Napravio sam veliku grešku"
Telegraf 11.03.2025
Preporučujemo. Autobus pun dece zaglavio se danas u podvožnjaku na Miramarskoj ulici u Zagrebu, a o svemu se oglasio i vozač koji je sam priznao u čemu je pogrešio. Prema izjavama svedoka deca su iz autobusa izvlačena kroz prozor vozača. Autobus u… »
(VIDEO) Autobus se zaglavio u podvožnjaku u Zagrebu, ljudi izlazili kroz prozor
N1 Info 11.03.2025
Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda desila se danas u Zagrebu. Jedan autobus se zaglavio u podvožnjaku, pa su putnici morali da izlaze kroz prozor. Čazmatransov autobus se zaglavio u podvožnjaku na Miramarskoj ulici u Zagrebu. “Video sam da ljudi izlaze… »
Autobus s decom zapeo u podvožnjaku, putnici izlaze kroz vozačev prozor: Drama u Zagrebu
Telegraf 11.03.2025
Preporučujemo. Autobus, u kojem ima dece, zaglavio se u podvožnjaku u Miramarskoj ulici u Zagrebu, a putnici su prinuđeni da izlaze napolje kroz vozačev prozor. Kako javlja Dnevnik.hr, u pitanju je autobus Čazmatransa, koji je prevozio decu u prestonicu… »
Vesti dana »

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu, Zrenjaninu i Subotici
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 29 povezanih

Tržište nekretnina u porastu: Cene stanova u Srbiji skočile za 5,31%
Serbian News Media pre 26 minutajoš 23 povezane

Uživo: Partizan dobija rivala u plej-ofu! Biće svakako pakleno teško, a može da bude i apsurdno
Kurir pre 20 minutajoš 52 povezane

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih