Povezane vesti

Policajac Lazar Baćić potvrdio da su ga povredile kolege, a ne studenti

Policajac Lazar Baćić potvrdio da su ga povredile kolege, a ne studenti

Radar 11.03.2025
„Katastrofa. Kako sam dobio udarac, sručio sam se kao kap. Nemam pojma gde sam dole. Nego ovi momci iz UKP stavili me u auto i došao sam ovde u Urgentni“, rekao je Baćić na konstataciju Pajića šta se desilo kada je video da ga je udario kolega iz… »
Slobodan Pajić tražio od MUP-a da objavi istinu o povređivanju policajca u civilu, oni ćutali pa se on oglasio

Slobodan Pajić tražio od MUP-a da objavi istinu o povređivanju policajca u civilu, oni ćutali pa se on oglasio

Jug press 11.03.2025
BEOGRAD Slobodan Pajić, penzionisani oficir policije, koji je jedini odbio da primi odlikovanje od Slobodana Miloševića po završetku rata na Kosovu i Metohiji, i zbog toga bio otpušten, tražio je danas od MUP-a Srbije da zvaničnoi saopšte istinu kako je… »
„Trepni ako si otet“: Kesić je poslao poruku povređenom policajcu koji se slikao sa Vučićem

„Trepni ako si otet“: Kesić je poslao poruku povređenom policajcu koji se slikao sa Vučićem

City magazine 11.03.2025
Zoran Kesić, voditelj emisije „24 minuta“, obratio se u objavi na Fejsbuku policajcu koji je povređen tokom jučerašnje blokade Javnog servisa. Studenti u blokadi sinoć oko 23 sata odlučili su da blokiraju zgradu RTS, a u jednom trenutku policijske snage… »
Počela sednica Skupštine Srbije, većina poslanika opozicije ne učestvuje

Glas Zaječara 11.03.2025
Skupština Srbije nastavlja prvo redovno prolećno zasedanje, na dnevnom redu sednice koja je počela danas nešto posle 10 časova je više finansijskih zakonskih predloga kao i ugovora i sporazuma, a većina opozicionih poslanika trenutno nije u sali. Na… »
Novaković u Skupštini: Zagorka Dolovac da uhapsi Vučića, nedopustivo da predsednik jedne države najodvratnije laže i širi…

Novaković u Skupštini: Zagorka Dolovac da uhapsi Vučića, nedopustivo da predsednik jedne države najodvratnije laže i širi…

Glas Šumadije 11.03.2025
Pozivam republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac da privede i uhapsi Aleksandra Vučića, jer on mora da otelovljuje političko jedinstvo ove države i smiruje tenzije, a ne da unosi razdor. Rekao je danas potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i… »

Radio sto plus 11.03.2025
Na početku sednice poslanik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Borislav Novaković upitao je ministra unutrašnjih polova Ivicu Dačića zašto dozvoljava predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da “izaziva paniku i nered putem sredstava javnog informisanja”… »

Vesti dana »