Povezane vesti
Radio Beograd: Nismo tražili da se u saopštenjima BIRODI-ja odvojimo od RTS-a
N1 Info 11.03.2025
Iz Radio Beograda niko nije zvanično poslao mejl agenciji Birodi, kako bi se Radio Beograd odvojio od RTS-a, jer je objavio neke informacije, koje Birodi smatra relevantnim za izveštavanje o bilo kakvom generalnom štrajku, navodi se u saopštenju Radio… »
Radio Beograd: Niko nije poslao mejl agenciji Birodi kako bi Radio odvojili od RTS-a
RTS 11.03.2025
Iz Radio Beograda niko nije zvanično poslao mejl agenciji Birodi, kako bi se Radio Beograd odvojio od RTS-a, jer je objavio neke informacije, koje Birodi smatra relevantnim za izveštavanje o bilo kakvom generalnom štrajku, navodi se u saopštenju Radio… »
Radio Beograd traži da se u saopštenjima BIRODI-ja odvoji od RTS-a
Nova 11.03.2025
"Dobio sam mail od Radio Beograda da u našim budućim saopštenjima odvojimo radio od televizije, jer na radiju (za razliku od televizije) postoje informacije o generalnom štrajku" izjavio je direktor Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) Zoran… »
Vesti dana »
BLOG "Nije Dačićev posao da sedi ovde i objašnjava situaciju s Veselinom Milićem": Sraman odgovor Snežane Paunović na zahtev opozicije
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih
Procurili šok detalji razgovora iz Pekinga: Otkriveno šta je Si Đinping rekao Trampu o Putinu i ruskoj invaziji na Ukrajinu
Blic pre 39 minutajoš 43 povezane
Dva puta Vašingtona za Teheran: Vens najavljuje ili nuklearni dogovor sa Iranom ili vojnu akciju
Insajder pre 49 minutajoš 37 povezanih
(Foto) Oborena devojka na Trgu Nikole Pašića: Saobraćajna nezgoda u centru Beograda, ljudi odmah pritrčali da joj pomognu
Blic pre 2 satajoš 50 povezanih
Ovo je najbolji tim Superlige Srbije: Šestorica iz Zvezde, samo jedan iz Partizana
Nova pre 2 satajoš 48 povezanih