Povezane vesti
Radio Beograd: Nismo tražili da se u saopštenjima BIRODI-ja odvojimo od RTS-a
N1 Info pre 6 dana
Iz Radio Beograda niko nije zvanično poslao mejl agenciji Birodi, kako bi se Radio Beograd odvojio od RTS-a, jer je objavio neke informacije, koje Birodi smatra relevantnim za izveštavanje o bilo kakvom generalnom štrajku, navodi se u saopštenju Radio… »
Radio Beograd: Niko nije poslao mejl agenciji Birodi kako bi Radio odvojili od RTS-a
RTS pre 6 dana
Iz Radio Beograda niko nije zvanično poslao mejl agenciji Birodi, kako bi se Radio Beograd odvojio od RTS-a, jer je objavio neke informacije, koje Birodi smatra relevantnim za izveštavanje o bilo kakvom generalnom štrajku, navodi se u saopštenju Radio… »
Radio Beograd traži da se u saopštenjima BIRODI-ja odvoji od RTS-a
Nova pre 6 dana
"Dobio sam mail od Radio Beograda da u našim budućim saopštenjima odvojimo radio od televizije, jer na radiju (za razliku od televizije) postoje informacije o generalnom štrajku" izjavio je direktor Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) Zoran… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Serbian News Media pre 52 minutajoš 46 povezanih

Policija primenila silu protiv studenata u Novom Sadu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 10 minutajoš 29 povezanih

„Zabeleženo više od 330 smrtnih slučajeva, uglavnom palestinske dece i žena“: Hamas tvrdi jedno, Izrael drugo
Nova pre 41 minutajoš 19 povezanih

Horor u Čačku: Sin nožem ubio majku i oca, pa krenuo peške za Beograd, tela pronađena u stanu
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 58 minutajoš 9 povezanih