Povezane vesti
Radio Beograd: Nismo tražili da se u saopštenjima BIRODI-ja odvojimo od RTS-a
N1 Info 11.03.2025
Iz Radio Beograda niko nije zvanično poslao mejl agenciji Birodi, kako bi se Radio Beograd odvojio od RTS-a, jer je objavio neke informacije, koje Birodi smatra relevantnim za izveštavanje o bilo kakvom generalnom štrajku, navodi se u saopštenju Radio… »
Radio Beograd: Niko nije poslao mejl agenciji Birodi kako bi Radio odvojili od RTS-a
RTS 11.03.2025
Iz Radio Beograda niko nije zvanično poslao mejl agenciji Birodi, kako bi se Radio Beograd odvojio od RTS-a, jer je objavio neke informacije, koje Birodi smatra relevantnim za izveštavanje o bilo kakvom generalnom štrajku, navodi se u saopštenju Radio… »
Radio Beograd traži da se u saopštenjima BIRODI-ja odvoji od RTS-a
Nova 11.03.2025
"Dobio sam mail od Radio Beograda da u našim budućim saopštenjima odvojimo radio od televizije, jer na radiju (za razliku od televizije) postoje informacije o generalnom štrajku" izjavio je direktor Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) Zoran… »
Vesti dana »

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; Evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 1 satjoš 24 povezane

Kroz Kipar do prave forme – Srbija na novom testu pred Evrobasket (RTS1, 16.00)
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih

Oprez: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji ka granicama sa Hrvatskom, Mađarskom i Severnom Makedonijom
Telegraf pre 49 minutajoš 7 povezanih