Povezane vesti
"Rekao mi je da će pobediti bolest": Prvi menadžer Saše Popovića otkrio detalje poslednjeg razgovora
Blic 11.03.2025
Prošlog četvrtka od Saše Popovića na Novom Bežanijskom groblju oprostila se porodica, prijatelji, kao i cela estrada, a sada je njegov prvi menadžer Boško Poluga Boro govorio za medije. Naime, na dan kada je Saša Popović ispraćen na večni počinak… »
"Pred novu godinu mi je rekao da će pobediti bolest" Emotivna ispovest prvog menadžera Saše Popovića Boška Poluge
Kurir 11.03.2025
Od Saše Popovića su se prošlog četvrtka na Novom bežanijskom groblju oprostili prijatelji iz celog sveta, a među njima i prvi menadžer benda Lira šou i kum Boško Poluga Boro. Na dan kada je estradni mag ispraćen, vlasnik nekada najveće produkcijske kuće… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 28 minutajoš 30 povezanih
Gorivo u Srbiji do sledećeg petka po nepromenjenim cenama
Serbian News Media pre 3 minutajoš 28 povezanih
"Povukla sam prijavu": Marija Bulat šokirala novim oglašavanjem, planira da uzme decu i ode iz stana
Mondo pre 18 minutajoš 34 povezane
UŽIVO Libanska vojska: IDF prekršio primirje; SAD objavile kako izgleda blokada Ormuza /video/
Sputnik pre 1 satjoš 45 povezanih