Povezane vesti
Micić, Teo i Bodiroga na listi Top 25 najboljih igrača Evrolige
Euronews 11.03.2025
Povodom proslave četvrt veka postojanja, Evroliga ovih nedelja (sukcesivno) objavljuje listu 25 najboljih igrača koji su nastupali u elitnom takmičenju, a među odabranima, od naših košarkaša, nalaze se imena: Dejana Bodiroge, Miloša Teodosića i Vasilija… »
Bodiroga, Teodosić i Dončić na istom spisku Evrolige: Zajedno su ušli u istoriju
Mondo 11.03.2025
Miloš Teodosić, Luka Dončić i Dejan Bodiroga našli su se u "All 25 Euroleague" timu. Evroliga je u čast svog 25. rođendana odlučila da napravi listu od najboljih 25 igrača koji su igrali u elitnom takmičenju. U glasanju su učestvovali treneri koji su… »
Bodiroga, Teodosić i Dončić uz Micića - najbolji ikada u Evroligi!
B92 11.03.2025
Dejan Bodiroga, Miloš Teodosić i Luka Dončić se nalaze u 25 najboljih igrača ikada u Evroligi. Povodom proslave 25. rođendana, Evroliga je sastavila listu 25 najboljih igrača koji su ikada nastupali u ovom elitnom košarkaškom takmičenju. Odluku su doneli… »
Vesti dana »
I đaci niške Gimnazije „9 maj“ bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 3 satajoš 32 povezane
Željko Obradović: ''Džabari? Videli ste kako izgleda... Bez Vašingtona ne možemo''
Sportske.net pre 32 minutajoš 48 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 4 satijoš 43 povezane
Turski vojni teretni avion srušio se u Gruziji sa 20 vojnika i članova posade
Radio 021 pre 5 satijoš 37 povezanih
Vašington: Ponosan sam na Pokuševskog, znao sam da on to može
Sport klub pre 22 minutajoš 107 povezanih