Povezane vesti
Mirsada je zbog batina supruga dva meseca bila u bolnici: Imala je balone krvi oko očiju, a sada se oglasilo tužilaštvo! Evo…
Kurir 11.03.2025
Postupajući tužilac izdao naredbu za veštačenje povreda Mirsade Goletić, a kako bi kvalifikovao stepen počinjenog krivičnog dela nasilja u porodici. Mirsadina dramatična ispovest potresla je region. Otkrila je da ju je suprug tukao skoro 50… »
(Foto) "krv su mi ispumpavali, baloni krvi bili su oko očiju, sva sam crna bila": Ženu (65) muž tukao skoro 50 godina, od…
Blic 11.03.2025
Mirsada Goletić iz Živinica žrtva je teškog nasilja koje je nad njom provodio suprug Husein zbog čega je spas morala potražiti u Sigurnoj kući. Ova 65-godišnjakinja je od prvog dana bila u lošem braku trpeći povremeno nasilje svoga supruga… »
Mirsada trpela nasilje 50 godina: "Tukao me je gde je stigao, sva sam crna bila. Više me nije stid"
Telegraf 11.03.2025
Upozorenje: Tekst sadrži veoma potresne detalje. Mirsada G. iz BiH ispričala je tužnu životnu priču, o torturi koju je prošla kao žrtva porodičnog nasilja koje je nad njom provodio suprug zbog čega je spas morala da potraži u Sigurnoj kući. Ova… »
Vesti dana »

(Mape) stigle vrućine, oglasio se RHMZ, upaljen meteo alarm: Toplotni talas se spustio na Srbiju i ne planira skoro da popusti: Evo šta nas čeka narednih dana!
Kurir pre 4 satijoš 28 povezanih

MUP: Neistiniti navodi Tepić da su Srbiji dostavljeni podaci o vezi državnog vrha i kriminalaca
N1 Info pre 34 minutajoš 29 povezanih

Beogradski sindikat podnosi krivičnu prijavu protiv napadača iz Futoga
N1 Info pre 4 minutajoš 15 povezanih