Повезане вести

Мирсада је због батина супруга два месеца била у болници: Имала је балоне крви око очију, а сада се огласило тужилаштво! Ево…

Мирсада је због батина супруга два месеца била у болници: Имала је балоне крви око очију, а сада се огласило тужилаштво! Ево…

Курир 11.03.2025
Поступајући тужилац издао наредбу за вештачење повреда Мирсаде Голетић, а како би квалификовао степен почињеног кривичног дела насиља у породици. Мирсадина драматична исповест потресла је регион. Открила је да ју је супруг… »
(Фото) "крв су ми испумпавали, балони крви били су око очију, сва сам црна била": Жену (65) муж тукао скоро 50 година, од…

(Фото) "крв су ми испумпавали, балони крви били су око очију, сва сам црна била": Жену (65) муж тукао скоро 50 година, од…

Блиц 11.03.2025
Мирсада Голетић из Живиница жртва је тешког насиља које је над њом проводио супруг Хусеин због чега је спас морала потражити у Сигурној кући. Ова 65-годишњакиња је од првог дана била у лошем браку трпећи повремено насиље… »
Мирсада трпела насиље 50 година: "Тукао ме је где је стигао, сва сам црна била. Више ме није стид"

Мирсада трпела насиље 50 година: "Тукао ме је где је стигао, сва сам црна била. Више ме није стид"

Телеграф 11.03.2025
Упозорење: Текст садржи веома потресне детаље. Мирсада Г. из БиХ испричала је тужну животну причу, о тортури коју је прошла као жртва породичног насиља које је над њом проводио супруг због чега је спас морала да потражи у… »

Вести дана »