Povezane vesti
Veliko slavlje u domu Ivane Pavković i Petra Mitića: Pevačica podelila lepe vesti, čestitke stižu sa svih strana
Blic 11.03.2025
U domu Ivane Pavković i Petra Mitića je veliko slavlje. Naime, Ivana je napunila 34 godine, a na društvenim mrežama pohvalila se čestitkama koje ne prestaju da stižu. "Živote moj, srećan ti divan dan, najbolja drugarice moja", bila je samo jedna od… »
Veliko slavlje u domu Ivane Pavković i Petra Mitića! Podeljenje lepe vesti, evo šta se dešava
Kurir 11.03.2025
U domu Ivane Pavković i Petra Mitića je veliko slavlje. Naime, Ivana je napunila 34 godine, a na društvenim mrežama pohvalila se čestitkama koje ne prestaju da stižu. "Živote moj, srećan ti divan dan, najbolja drugarice moja", bila je samo jedna od… »
Vesti dana »

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 20 minutajoš 19 povezanih

Advokat Novaković: Utvrđujemo ko je dao nalog za hapšenje, SNS uskoro gubi vlast u Užicu
Novi magazin pre 2 satajoš 40 povezanih

Opasan virus u srpskom voću!? Pronađen hepatitis A u zamrznutom bobičastom voću namenjenom nemačkom tržištu
Dnevnik pre 2 satajoš 14 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijumom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Beta pre 2 satajoš 53 povezane