Povezane vesti
Veliko slavlje u domu Ivane Pavković i Petra Mitića: Pevačica podelila lepe vesti, čestitke stižu sa svih strana
Blic 11.03.2025
U domu Ivane Pavković i Petra Mitića je veliko slavlje. Naime, Ivana je napunila 34 godine, a na društvenim mrežama pohvalila se čestitkama koje ne prestaju da stižu. "Živote moj, srećan ti divan dan, najbolja drugarice moja", bila je samo jedna od… »
Veliko slavlje u domu Ivane Pavković i Petra Mitića! Podeljenje lepe vesti, evo šta se dešava
Kurir 11.03.2025
U domu Ivane Pavković i Petra Mitića je veliko slavlje. Naime, Ivana je napunila 34 godine, a na društvenim mrežama pohvalila se čestitkama koje ne prestaju da stižu. "Živote moj, srećan ti divan dan, najbolja drugarice moja", bila je samo jedna od… »
Vesti dana »
U Srbiji pretežno oblačno, ponegde sa kišom, temperature od pet do 13 stepeni
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
Generalni sekretar NATO najavio dve oblasti rada sa SAD oko Grenlanda, odbacio zahteve da se formira evropska vojska
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Policija na Gradini otvorila automobil državljanina Bugarske, pa ostala u šoku: Pronašli drogu, čitač platnih kartica, alat za obijanje... (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Evropski parlament odložio odluku o nastavku rada na trgovinskom sporazumu sa SAD
Blic pre 7 satijoš 1 povezana