Povezane vesti
"Ta pesma je trebala da ode u ruke našoj velikoj zvezdi..." Tanja Savić otkrila istinu, ove detalje niko nije znao...
Kurir 11.03.2025
Emir Đulović promoviše svoj novi album "Da mi je da se u Bosnu vratim", a na pomenutom specijalna gošća je bila Tanja Savić koja je sa Emirom snimila duet pod nazivom "Pozdrav". Poznata zvezda došla je i na promociju, te je ovaj dvojac zajedno izveo… »
Velika muzička zvezda Tanja Savić stigla na promociju kod emira! Otpevali duet uživo, svi ostali oduševljeni (video)
Kurir 11.03.2025
Emir Đulović promoviše svoj novi album "Da mi je da se u Bosnu vratim", a na pomenutom specijalna gošća je bila Tanja Savić koja je sa Emirom snimila duet pod nazivom "Pozdrav". Poznaza zvezda došla je i na promociju, te je ovaj dvojac zajedno izveo… »
Da se U Bosnu vratim: Emir Đulović progovorio u duetima, saradnjama, EP - u, usponima i razmišljanjima (foto/video)
Večernje novosti 11.03.2025
MUZIČKA zvezda Emir Đulović objavio je novi EP pod nazivom "Da se u Bosnu vratim" na kome se nalaze pet novih pesama, među kojima je i jedan duet. Foto Novosti Tim povodom, Emir je upriličio veliku gala promociju, gde je bila i ekipa "Večernjih Novosti"… »
"Vesna Zmijanac je rekla da je pesma prava za mene i Tanju Savić" Emir Đulović na promociji novog albuma progovorio iskreno o…
Kurir 11.03.2025
Emir Đulović promoviše svoj novi album "Da mi je da se u Bosnu vratim", a na pomenutom specijalna gošća je bila Tanja Savić koja je sa Emirom snimila duet pod nazivom "Pozdrav". Pevač je sada pred našim kamerama otvoreno progovorio o toj saradnji. -… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Netačni navodi da opstruišemo postupak “nadstrešnica"
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

Dan u saobraćaju: Novosađanin vozio pod dejstvom droge, ostali alkoholisani
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih

U Evroligi od naredne sezone 20 klubova, Zvezda i Partizan dobili trogodišnje licence
Politika pre 3 satajoš 29 povezanih

Zelenski imenovao novog komandanta kopnenih snaga; IAEA: Zaporožje ne može ponovo da počne sa radom
RTS pre 26 minutajoš 20 povezanih