Повезане вести

"Та песма је требала да оде у руке нашој великој звезди..." Тања Савић открила истину, ове детаље нико није знао...

"Та песма је требала да оде у руке нашој великој звезди..." Тања Савић открила истину, ове детаље нико није знао...

Курир 11.03.2025
Емир Ђуловић промовише свој нови албум "Да ми је да се у Босну вратим", а на поменутом специјална гошћа је била Тања Савић која је са Емиром снимила дует под називом "Поздрав". Позната звезда дошла је и на промоцију, те је овај… »
Велика музичка звезда Тања Савић стигла на промоцију код емира! Отпевали дует уживо, сви остали одушевљени (видео)

Велика музичка звезда Тања Савић стигла на промоцију код емира! Отпевали дует уживо, сви остали одушевљени (видео)

Курир 11.03.2025
Емир Ђуловић промовише свој нови албум "Да ми је да се у Босну вратим", а на поменутом специјална гошћа је била Тања Савић која је са Емиром снимила дует под називом "Поздрав". Позназа звезда дошла је и на промоцију, те је овај… »
Да се У Босну вратим: Емир Ђуловић проговорио у дуетима, сарадњама, ЕП - у, успонима и размишљањима (фото/видео)

Да се У Босну вратим: Емир Ђуловић проговорио у дуетима, сарадњама, ЕП - у, успонима и размишљањима (фото/видео)

Вечерње новости 11.03.2025
МУЗИЧКА звезда Емир Ђуловић објавио је нови ЕП под називом "Да се у Босну вратим" на коме се налазе пет нових песама, међу којима је и један дует. Фото Новости Тим поводом, Емир је уприличио велику гала промоцију, где је била и… »
"Весна Змијанац је рекла да је песма права за мене и Тању Савић" Емир Ђуловић на промоцији новог албума проговорио искрено о…

"Весна Змијанац је рекла да је песма права за мене и Тању Савић" Емир Ђуловић на промоцији новог албума проговорио искрено о…

Курир 11.03.2025
Емир Ђуловић промовише свој нови албум "Да ми је да се у Босну вратим", а на поменутом специјална гошћа је била Тања Савић која је са Емиром снимила дует под називом "Поздрав". Певач је сада пред нашим камерама отворено… »

Вести дана »