Повезане вести
"Та песма је требала да оде у руке нашој великој звезди..." Тања Савић открила истину, ове детаље нико није знао...
Курир 11.03.2025
Емир Ђуловић промовише свој нови албум "Да ми је да се у Босну вратим", а на поменутом специјална гошћа је била Тања Савић која је са Емиром снимила дует под називом "Поздрав". Позната звезда дошла је и на промоцију, те је овај… »
Велика музичка звезда Тања Савић стигла на промоцију код емира! Отпевали дует уживо, сви остали одушевљени (видео)
Курир 11.03.2025
Емир Ђуловић промовише свој нови албум "Да ми је да се у Босну вратим", а на поменутом специјална гошћа је била Тања Савић која је са Емиром снимила дует под називом "Поздрав". Позназа звезда дошла је и на промоцију, те је овај… »
Да се У Босну вратим: Емир Ђуловић проговорио у дуетима, сарадњама, ЕП - у, успонима и размишљањима (фото/видео)
Вечерње новости 11.03.2025
МУЗИЧКА звезда Емир Ђуловић објавио је нови ЕП под називом "Да се у Босну вратим" на коме се налазе пет нових песама, међу којима је и један дует. Фото Новости Тим поводом, Емир је уприличио велику гала промоцију, где је била и… »
"Весна Змијанац је рекла да је песма права за мене и Тању Савић" Емир Ђуловић на промоцији новог албума проговорио искрено о…
Курир 11.03.2025
Емир Ђуловић промовише свој нови албум "Да ми је да се у Босну вратим", а на поменутом специјална гошћа је била Тања Савић која је са Емиром снимила дует под називом "Поздрав". Певач је сада пред нашим камерама отворено… »
Вести дана »

Блокада магистрале, бајкери, протест: Објављене тачне локације великог окупљања у Ужицу (фото)
Правда пре 3 сатајош 30 повезаних

Ово су отац и син настрадали у крвавом злочину у Прилепу: Осванула потресна читуља, породица у шоку
Мондо пре 2 сатајош 31 повезана

Виши суд у Новом Саду вратио предмет тужилаштву, омогућен наставак истраге о паду надстрешнице
Еуроневс пре 1 сатјош 18 повезаних