Povezane vesti

"Ta pesma je trebala da ode u ruke našoj velikoj zvezdi..." Tanja Savić otkrila istinu, ove detalje niko nije znao...

"Ta pesma je trebala da ode u ruke našoj velikoj zvezdi..." Tanja Savić otkrila istinu, ove detalje niko nije znao...

Kurir 11.03.2025
Emir Đulović promoviše svoj novi album "Da mi je da se u Bosnu vratim", a na pomenutom specijalna gošća je bila Tanja Savić koja je sa Emirom snimila duet pod nazivom "Pozdrav". Poznata zvezda došla je i na promociju, te je ovaj dvojac zajedno izveo… »
Velika muzička zvezda Tanja Savić stigla na promociju kod emira! Otpevali duet uživo, svi ostali oduševljeni (video)

Velika muzička zvezda Tanja Savić stigla na promociju kod emira! Otpevali duet uživo, svi ostali oduševljeni (video)

Kurir 11.03.2025
Emir Đulović promoviše svoj novi album "Da mi je da se u Bosnu vratim", a na pomenutom specijalna gošća je bila Tanja Savić koja je sa Emirom snimila duet pod nazivom "Pozdrav". Poznaza zvezda došla je i na promociju, te je ovaj dvojac zajedno izveo… »
Da se U Bosnu vratim: Emir Đulović progovorio u duetima, saradnjama, EP - u, usponima i razmišljanjima (foto/video)

Da se U Bosnu vratim: Emir Đulović progovorio u duetima, saradnjama, EP - u, usponima i razmišljanjima (foto/video)

Večernje novosti 11.03.2025
MUZIČKA zvezda Emir Đulović objavio je novi EP pod nazivom "Da se u Bosnu vratim" na kome se nalaze pet novih pesama, među kojima je i jedan duet. Foto Novosti Tim povodom, Emir je upriličio veliku gala promociju, gde je bila i ekipa "Večernjih Novosti"… »
"Vesna Zmijanac je rekla da je pesma prava za mene i Tanju Savić" Emir Đulović na promociji novog albuma progovorio iskreno o…

"Vesna Zmijanac je rekla da je pesma prava za mene i Tanju Savić" Emir Đulović na promociji novog albuma progovorio iskreno o…

Kurir 11.03.2025
Emir Đulović promoviše svoj novi album "Da mi je da se u Bosnu vratim", a na pomenutom specijalna gošća je bila Tanja Savić koja je sa Emirom snimila duet pod nazivom "Pozdrav". Pevač je sada pred našim kamerama otvoreno progovorio o toj saradnji. -… »

Vesti dana »