Повезане вести

Марко Бошњак поручио: "Јако пуно људи у Хрватској је и даље примитивно" ВИДЕО

Марко Бошњак поручио: "Јако пуно људи у Хрватској је и даље примитивно" ВИДЕО

Б92 11.03.2025
Победник Доре Марко Бошњак последњих дана је главна тема у Хрватској, а сада је јавно говорио о свој сексуалној орјентацији и критикама свештеника. Овогодишњи представник Хрватске на такмичењу "Песма Евровизије" Марко Бошњак… »
Певач јавно признао да је геј! Победио у нашем такмичењу, сад ће певати на Евровизији, а због његове изјаве гори све

Певач јавно признао да је геј! Победио у нашем такмичењу, сад ће певати на Евровизији, а због његове изјаве гори све

Курир 11.03.2025
Марко Бошњак је очарао публику када се, као дете, појавио на сцени "Пинкових звездица" у другој сезони и однео победу. Годинама нисмо могли чути ништа о њему, а сада је главна тема због своје сексуалне оријентације. Марко је… »
"Поносан сам што сам геј": Представник Хрватске на Евровизији 2025 искрено о осудама које доживљава: "Људи су примитивни, ја…

"Поносан сам што сам геј": Представник Хрватске на Евровизији 2025 искрено о осудама које доживљава: "Људи су примитивни, ја…

Блиц 11.03.2025
Певач Марко Бошњак, који је победио на овогодишњем музичком такмичењу "Дора", представљаће Хрватску на овогодишњој Евровизији у Базелу. Марко је један од ретких певача у Хрватској који је говорио јавно о својој с********ј… »

Вести дана »