Povezane vesti
Legenda Juventusa surovo realna o statusu Vlahovića: „Mislim da Dušan ne može…“
Hot sport 11.03.2025
Po svemu sudeći, srpski napadač će na kraju sezone potražiti novu sredinu! Leonardo Bonući, bivši stub odbrane Juventusa, osvrnuo se na tešku situaciju u kojoj se nalazi njegov nekadašnji klub, kao i na status srpskog napadača Dušana Vlahovića. Ove… »
"Ako Mota ostane, nema mesta i za Dušana": Bivši štoper Juventusa iskreno o Vlahoviću
Večernje novosti 11.03.2025
Bivši štoper Juventusa Leonardo Bonuči je govorio o Dušanu Vlahoviću i nedavnom debaklu ekipe iz Torina. Foto: Profimedia Atalanta je u sred Torina savladala Juventus sa 4:0, u okviru 28. kola Serije A. Leonardo Bonuči smatra da je Mota doneo nešto… »
"Ako Mota ostane, mislim da Dušan ne može"
B92 11.03.2025
Bivši štoper Juventusa Leonardo Bonuči je govorio o Dušanu Vlahoviću i nedavnom debaklu ekipe iz Torina. Atalanta je u sred Torina savladala Juventus sa 4:0, u okviru 28. kola Serije A. "Napravili smo budalu od sebe. Gledao sam utakmicu na televiziji sa… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 6. avgust: Kraj osveženju, od danas temperatura u porastu
Mondo pre 40 minutajoš 1 povezana

Prosečna cena polovnih automobila starosti do 20 godina u junu 12.047 evra: Ovo su najtraženiji modeli
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana