Povezane vesti
"Jednom sam došao kod Putina kući u 23h sata" Vučić: Doneo sam mu ikonu, on se tri puta prekrstio i poljubio je
Kurir 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je mu se ruski predsednik Vladimir Putin javio u roku od 48 sati kad je tražio razgovor. - Pokazao je poštovanje - rekao je Vučić. Ističe da je jednom došao kod Putina u kuću u 23 časa. "Bilo smo kod njega kući… »
"Ne verujem da će Rusi prihvatiti predlog" Vučić: Kada sam predložio Božićno primirje, svi su skočili na mene, uključujući i…
Kurir 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras u emisiji na Informeru o susretu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Istakao je da je jednom došao kod Putina u kuću u 23 časa. - Sami smo bili i ja sam mu doneo jednu lepu, staru ikonu. To bi… »
Vesti dana »

(BLOG) Poruke tužiocima da "slušaju Ustav, a ne komandu": Blokirana zlatiborska magistrala u Užicu
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane

Grenel: Osmani izvrće Trampove reči, nije bila deo Vašingtonskog sporazuma
Insajder pre 49 minutajoš 22 povezane

Zločin u Prilepu potresao Severnu Makedoniju: Ujak ubio sestrića i njegovog sina zbog imovine, pa izvršio samoubistvo
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane

FOTO Protest „Srbijo, Užice te zove“ u slikama: Reka ljudi iz svih delova Srbije u gradu na Đetinji
Nova pre 55 minutajoš 19 povezanih