Povezane vesti
„Mesecima pre ubistva smo živeli u strahu“: Bolne reči supruge Milana koga je maskirani dostavljač ubio u Zemunu
Nova 12.03.2025
"Osećala sam da Milana nešto muči, mesecima je živeo u nekom strahu, a i ja sa njim. Kad god sam ga pitala da li je sve u redu, odgovarao je da ne brinem, a kad vratim film, kao da je znao da se nešto sprema i tih dana pre ubistva, činilo mi se kao da se… »
"Mesecima pre ubistva smo živeli u strahu": Maskirani dostavljač izrešetao Milana na pragu kuće u Zemunu, reči supruge ulivaju…
Blic 12.03.2025
"Osećala sam da Milana nešto muči, mesecima je živeo u nekom strahu, a i ja sa njim. Kadgod sam ga pitala da li je sve u redu, odgovarao je da ne brinem, a kad vratim film, kao da je znao da se nešto sprema i tih dana pre ubistva, činilo mi se kao da se… »
"Živeli smo u strahu mesecima pre njegove smrti" Ispovest nevenčane supruge Jorovića koji je ubijen u Zemunu: Postoji šansa da…
Kurir 12.03.2025
Osećala sam da Milana nešto muči, mesecima je živeo u nekom strahu, a i ja sa njim. Kadgod sam ga pitala da li je sve u redu, odgovarao je da ne brinem, a kad vratim film, kao da je znao da se nešto sprema i tih dana pre ubistva, činilo mi se kao da se… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 31 minutajoš 30 povezanih
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
Južne vesti pre 26 minutajoš 23 povezane
Gorak kraj za Meksiko! Selektor posle drame izašao pred novinare i otvorio dušu: Nemam šta da zamerim igračima!
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
(Foto, video) Kijev u plamenu, gore soliteri! Novi masovni napadi na ukrajinsku prestonicu, Moskva napala iz vazduha, ali i sa mora i kopna: Devetoro mrtvih, desetine povređeno
Blic pre 1 minutjoš 15 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih