Povezane vesti
„Mesecima pre ubistva smo živeli u strahu“: Bolne reči supruge Milana koga je maskirani dostavljač ubio u Zemunu
Nova 12.03.2025
"Osećala sam da Milana nešto muči, mesecima je živeo u nekom strahu, a i ja sa njim. Kad god sam ga pitala da li je sve u redu, odgovarao je da ne brinem, a kad vratim film, kao da je znao da se nešto sprema i tih dana pre ubistva, činilo mi se kao da se… »
"Mesecima pre ubistva smo živeli u strahu": Maskirani dostavljač izrešetao Milana na pragu kuće u Zemunu, reči supruge ulivaju…
Blic 12.03.2025
"Osećala sam da Milana nešto muči, mesecima je živeo u nekom strahu, a i ja sa njim. Kadgod sam ga pitala da li je sve u redu, odgovarao je da ne brinem, a kad vratim film, kao da je znao da se nešto sprema i tih dana pre ubistva, činilo mi se kao da se… »
"Živeli smo u strahu mesecima pre njegove smrti" Ispovest nevenčane supruge Jorovića koji je ubijen u Zemunu: Postoji šansa da…
Kurir 12.03.2025
Osećala sam da Milana nešto muči, mesecima je živeo u nekom strahu, a i ja sa njim. Kadgod sam ga pitala da li je sve u redu, odgovarao je da ne brinem, a kad vratim film, kao da je znao da se nešto sprema i tih dana pre ubistva, činilo mi se kao da se… »
Vesti dana »

Odjeci sastanka Trampa i Putina – rukovanje bez odgovora, "crveni tepih za nasilnika" i očigledna pobeda Rusije
RTS pre 21 minutajoš 56 povezanih

Zelenski ide kod Trampa: Evo kada će se sresti dvojica predsednika
Kurir pre 31 minutajoš 64 povezane

Vrelo subotnje jutro u Srbiji: Temperatura i do 38 stepeni, osveženje stiže sutra
Glas juga pre 1 satjoš 24 povezane

Košarkaški kadeti Srbije igraju za evropsku titulu: Na korak od zlatne istorije
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih

Sudar tri vozila na putu Zaječar-Knjaževac — jedna osoba poginula, više povređenih
Sputnik pre 21 minutajoš 26 povezanih