Povezane vesti

„Mesecima pre ubistva smo živeli u strahu“: Bolne reči supruge Milana koga je maskirani dostavljač ubio u Zemunu

„Mesecima pre ubistva smo živeli u strahu“: Bolne reči supruge Milana koga je maskirani dostavljač ubio u Zemunu

Nova pre 12 sati
"Osećala sam da Milana nešto muči, mesecima je živeo u nekom strahu, a i ja sa njim. Kad god sam ga pitala da li je sve u redu, odgovarao je da ne brinem, a kad vratim film, kao da je znao da se nešto sprema i tih dana pre ubistva, činilo mi se kao… »
"Mesecima pre ubistva smo živeli u strahu": Maskirani dostavljač izrešetao Milana na pragu kuće u Zemunu, reči supruge…

"Mesecima pre ubistva smo živeli u strahu": Maskirani dostavljač izrešetao Milana na pragu kuće u Zemunu, reči supruge…

Blic pre 15 sati
"Osećala sam da Milana nešto muči, mesecima je živeo u nekom strahu, a i ja sa njim. Kadgod sam ga pitala da li je sve u redu, odgovarao je da ne brinem, a kad vratim film, kao da je znao da se nešto sprema i tih dana pre ubistva, činilo mi se kao… »
"Živeli smo u strahu mesecima pre njegove smrti" Ispovest nevenčane supruge Jorovića koji je ubijen u Zemunu: Postoji šansa…

"Živeli smo u strahu mesecima pre njegove smrti" Ispovest nevenčane supruge Jorovića koji je ubijen u Zemunu: Postoji šansa…

Kurir pre 16 sati
Osećala sam da Milana nešto muči, mesecima je živeo u nekom strahu, a i ja sa njim. Kadgod sam ga pitala da li je sve u redu, odgovarao je da ne brinem, a kad vratim film, kao da je znao da se nešto sprema i tih dana pre ubistva, činilo mi se kao da… »

Vesti dana »