Повезане вести

„Месецима пре убиства смо живели у страху“: Болне речи супруге Милана кога је маскирани достављач убио у Земуну

„Месецима пре убиства смо живели у страху“: Болне речи супруге Милана кога је маскирани достављач убио у Земуну

Нова 12.03.2025
"Осећала сам да Милана нешто мучи, месецима је живео у неком страху, а и ја са њим. Кад год сам га питала да ли је све у реду, одговарао је да не бринем, а кад вратим филм, као да је знао да се нешто спрема и тих дана пре… »
"Месецима пре убиства смо живели у страху": Маскирани достављач изрешетао Милана на прагу куће у Земуну, речи супруге уливају…

"Месецима пре убиства смо живели у страху": Маскирани достављач изрешетао Милана на прагу куће у Земуну, речи супруге уливају…

Блиц 12.03.2025
"Осећала сам да Милана нешто мучи, месецима је живео у неком страху, а и ја са њим. Кадгод сам га питала да ли је све у реду, одговарао је да не бринем, а кад вратим филм, као да је знао да се нешто спрема и тих дана пре… »
"Живели смо у страху месецима пре његове смрти" Исповест невенчане супруге Јоровића који је убијен у Земуну: Постоји шанса да…

"Живели смо у страху месецима пре његове смрти" Исповест невенчане супруге Јоровића који је убијен у Земуну: Постоји шанса да…

Курир 12.03.2025
Осећала сам да Милана нешто мучи, месецима је живео у неком страху, а и ја са њим. Кадгод сам га питала да ли је све у реду, одговарао је да не бринем, а кад вратим филм, као да је знао да се нешто спрема и тих дана пре убиства… »

Вести дана »