Повезане вести
"Шеј ми је наредио да ово кажем": Американци нису очекивали овакав одговор о Јокићу и МВП награди
Мондо 12.03.2025
Тренер Оклахоме Мајк Дејно говорио о Николи Јокићу, Шеј Гилџусу-Александеру и њиховој борби за МВП награду. Српски кошаркаш Никола Јокић има само једног конкурента за МВП награду у текућој сезони НБА лиге - канадски бек Шеј… »
"Шеј ће бити МВП, не занима ме шта Јокић ради!" ВИДЕО
Б92 12.03.2025
Познати амерички новинар и аналитичар Стивен Еј Смит поново је један од најгласнијих заговорника идеје да Никола Јокић не би требало да освоји МВП награду у НБА лиги. Српски центар из Денвер Нагетса и ове сезоне важи за једног од… »
Познати амерички аналитичар не верује у николу: „Шеј ће бити МВП, не занима ме шта Јокић ради“
Хот спорт 12.03.2025
Смит је сигуран да ће Канађинин бити МВП! Амерички новинар и аналитичар Стивен Еј Смит поново се нашао у центру пажње због свог става да Никола Јокић не би требало да освоји МВП награду ове сезоне. Српски центар Денвер Нагетса и… »
Амерички новинар побеснео због Јокића, изгубио живце на сам помен да би Србин могао да буде МВП: „Не занима ме шта он ради“…
Нова 12.03.2025
Амерички новинар, Стивен Еј Смит, један је од најгласнијих када је у питању идеја да Никола Јокић не треба да буде МВП НБА лиге. Никола Јокић, кошаркаш Денвер Нагетса, је и ове сезоне међу два најозбиљнија кандидата за МВП… »
Покушао на превару да заустави Јокића: Тренер великог ривала признао истину, морале да реагују и судије
Нова 12.03.2025
Претходних дана у НБа лиги главна вест је био двомеч Оклахоме и Денвера како због борбе за врх Запада тако и због дуела двојице главних кандидата за МВП награду Николе Јокића и Шаја Гилџеуса Александера. И док је први дуел… »
Откривено! Ево како су "прљави" Амери хтели да преваре Николу Јокића
Вечерње новости 12.03.2025
НИКО му није раван. Никола Јокић гази конкуренцију, с времена на време искочи Шај Гилџес Александер и поремети Србина, али само на кратко. ФОТО: Тањуг/АП Оклахома је разнела Нагетсе у Колораду, а онда је стигла сурова освета у… »
Вести дана »

Огласила се Управа након навода да је студент пребачен у болницу: "И даље је у затвору где штрајкује глађу"
НИН пре 53 минутајош 41 повезана

Полиција открила и ухапсила четворо због крађа телевизора и алата у Барајеву, украдени предмети биће враћени власницима
Еуроневс пре 33 минутајош 42 повезане

Ово је Србин осумњичен да је убио супругу, ранио ћерку и њеног пријатеља у Бечу: Злочину претходила свађа, лекари се боре за живот детета
Вечерње новости пре 1 сатјош 23 повезане

Протест пољопривредника испред суда у Новом Саду због хапшења колега
Нова економија пре 4 сатијош 17 повезаних