Повезане вести

"Шеј ми је наредио да ово кажем": Американци нису очекивали овакав одговор о Јокићу и МВП награди

"Шеј ми је наредио да ово кажем": Американци нису очекивали овакав одговор о Јокићу и МВП награди

Мондо 12.03.2025
Тренер Оклахоме Мајк Дејно говорио о Николи Јокићу, Шеј Гилџусу-Александеру и њиховој борби за МВП награду. Српски кошаркаш Никола Јокић има само једног конкурента за МВП награду у текућој сезони НБА лиге - канадски бек Шеј… »
"Шеј ће бити МВП, не занима ме шта Јокић ради!" ВИДЕО

"Шеј ће бити МВП, не занима ме шта Јокић ради!" ВИДЕО

Б92 12.03.2025
Познати амерички новинар и аналитичар Стивен Еј Смит поново је један од најгласнијих заговорника идеје да Никола Јокић не би требало да освоји МВП награду у НБА лиги. Српски центар из Денвер Нагетса и ове сезоне важи за једног од… »
Познати амерички аналитичар не верује у николу: „Шеј ће бити МВП, не занима ме шта Јокић ради“

Познати амерички аналитичар не верује у николу: „Шеј ће бити МВП, не занима ме шта Јокић ради“

Хот спорт 12.03.2025
Смит је сигуран да ће Канађинин бити МВП! Амерички новинар и аналитичар Стивен Еј Смит поново се нашао у центру пажње због свог става да Никола Јокић не би требало да освоји МВП награду ове сезоне. Српски центар Денвер Нагетса и… »
Амерички новинар побеснео због Јокића, изгубио живце на сам помен да би Србин могао да буде МВП: „Не занима ме шта он ради“…

Амерички новинар побеснео због Јокића, изгубио живце на сам помен да би Србин могао да буде МВП: „Не занима ме шта он ради“…

Нова 12.03.2025
Амерички новинар, Стивен Еј Смит, један је од најгласнијих када је у питању идеја да Никола Јокић не треба да буде МВП НБА лиге. Никола Јокић, кошаркаш Денвер Нагетса, је и ове сезоне међу два најозбиљнија кандидата за МВП… »
Покушао на превару да заустави Јокића: Тренер великог ривала признао истину, морале да реагују и судије

Покушао на превару да заустави Јокића: Тренер великог ривала признао истину, морале да реагују и судије

Нова 12.03.2025
Претходних дана у НБа лиги главна вест је био двомеч Оклахоме и Денвера како због борбе за врх Запада тако и због дуела двојице главних кандидата за МВП награду Николе Јокића и Шаја Гилџеуса Александера. И док је први дуел… »
Откривено! Ево како су "прљави" Амери хтели да преваре Николу Јокића

Откривено! Ево како су "прљави" Амери хтели да преваре Николу Јокића

Вечерње новости 12.03.2025
НИКО му није раван. Никола Јокић гази конкуренцију, с времена на време искочи Шај Гилџес Александер и поремети Србина, али само на кратко. ФОТО: Тањуг/АП Оклахома је разнела Нагетсе у Колораду, а онда је стигла сурова освета у… »

Вести дана »