Povezane vesti
"Šej mi je naredio da ovo kažem": Amerikanci nisu očekivali ovakav odgovor o Jokiću i MVP nagradi
Mondo pre 7 sati
Trener Oklahome Majk Dejno govorio o Nikoli Jokiću, Šej Gildžusu-Aleksanderu i njihovoj borbi za MVP nagradu. Srpski košarkaš Nikola Jokić ima samo jednog konkurenta za MVP nagradu u tekućoj sezoni NBA lige - kanadski bek Šej Gildžes-Aleksander… »
"Šej će biti MVP, ne zanima me šta Jokić radi!" VIDEO
B92 pre 7 sati
Poznati američki novinar i analitičar Stiven Ej Smit ponovo je jedan od najglasnijih zagovornika ideje da Nikola Jokić ne bi trebalo da osvoji MVP nagradu u NBA ligi. Srpski centar iz Denver Nagetsa i ove sezone važi za jednog od glavnih kandidata za… »
Poznati američki analitičar ne veruje u nikolu: „Šej će biti MVP, ne zanima me šta Jokić radi“
Hot sport pre 8 sati
Smit je siguran da će Kanađinin biti MVP! Američki novinar i analitičar Stiven Ej Smit ponovo se našao u centru pažnje zbog svog stava da Nikola Jokić ne bi trebalo da osvoji MVP nagradu ove sezone. Srpski centar Denver Nagetsa i dalje je jedan od… »
Američki novinar pobesneo zbog Jokića, izgubio živce na sam pomen da bi Srbin mogao da bude MVP: „Ne zanima me šta on…
Nova pre 9 sati
Američki novinar, Stiven Ej Smit, jedan je od najglasnijih kada je u pitanju ideja da Nikola Jokić ne treba da bude MVP NBA lige. Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, je i ove sezone među dva najozbiljnija kandidata za MVP priznanje. Glavni rival… »
Pokušao na prevaru da zaustavi Jokića: Trener velikog rivala priznao istinu, morale da reaguju i sudije
Nova pre 12 sati
Prethodnih dana u NBa ligi glavna vest je bio dvomeč Oklahome i Denvera kako zbog borbe za vrh Zapada tako i zbog duela dvojice glavnih kandidata za MVP nagradu Nikole Jokića i Šaja Gildžeusa Aleksandera. I dok je prvi duel pripao Oklahomi Šaji… »
Otkriveno! Evo kako su "prljavi" Ameri hteli da prevare Nikolu Jokića
Večernje novosti pre 19 sati
NIKO mu nije ravan. Nikola Jokić gazi konkurenciju, s vremena na vreme iskoči Šaj Gildžes Aleksander i poremeti Srbina, ali samo na kratko. FOTO: Tanjug/AP Oklahoma je raznela Nagetse u Koloradu, a onda je stigla surova osveta u sledećem meču… »
Vesti dana »

Parlament Republike Srpske doneo odluku o pokretanju procedure donošenja novog Ustava RS
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Kiša i pljuskovi prete Srbiji: Stiglo najnovije upozorenje RHMZ: Evo kakvo nas vreme očekuje noćas i narednih dana
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Rumunska desnica predstavila dva nova kandidata za predsedničke izbore, posle isključenja Kalina Đorđeskua
Danas pre 7 satijoš 1 povezana