Povezane vesti

"Šej mi je naredio da ovo kažem": Amerikanci nisu očekivali ovakav odgovor o Jokiću i MVP nagradi

"Šej mi je naredio da ovo kažem": Amerikanci nisu očekivali ovakav odgovor o Jokiću i MVP nagradi

Mondo pre 7 sati
Trener Oklahome Majk Dejno govorio o Nikoli Jokiću, Šej Gildžusu-Aleksanderu i njihovoj borbi za MVP nagradu. Srpski košarkaš Nikola Jokić ima samo jednog konkurenta za MVP nagradu u tekućoj sezoni NBA lige - kanadski bek Šej Gildžes-Aleksander… »
"Šej će biti MVP, ne zanima me šta Jokić radi!" VIDEO

"Šej će biti MVP, ne zanima me šta Jokić radi!" VIDEO

B92 pre 7 sati
Poznati američki novinar i analitičar Stiven Ej Smit ponovo je jedan od najglasnijih zagovornika ideje da Nikola Jokić ne bi trebalo da osvoji MVP nagradu u NBA ligi. Srpski centar iz Denver Nagetsa i ove sezone važi za jednog od glavnih kandidata za… »
Poznati američki analitičar ne veruje u nikolu: „Šej će biti MVP, ne zanima me šta Jokić radi“

Poznati američki analitičar ne veruje u nikolu: „Šej će biti MVP, ne zanima me šta Jokić radi“

Hot sport pre 8 sati
Smit je siguran da će Kanađinin biti MVP! Američki novinar i analitičar Stiven Ej Smit ponovo se našao u centru pažnje zbog svog stava da Nikola Jokić ne bi trebalo da osvoji MVP nagradu ove sezone. Srpski centar Denver Nagetsa i dalje je jedan od… »
Američki novinar pobesneo zbog Jokića, izgubio živce na sam pomen da bi Srbin mogao da bude MVP: „Ne zanima me šta on…

Američki novinar pobesneo zbog Jokića, izgubio živce na sam pomen da bi Srbin mogao da bude MVP: „Ne zanima me šta on…

Nova pre 9 sati
Američki novinar, Stiven Ej Smit, jedan je od najglasnijih kada je u pitanju ideja da Nikola Jokić ne treba da bude MVP NBA lige. Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, je i ove sezone među dva najozbiljnija kandidata za MVP priznanje. Glavni rival… »
Pokušao na prevaru da zaustavi Jokića: Trener velikog rivala priznao istinu, morale da reaguju i sudije

Pokušao na prevaru da zaustavi Jokića: Trener velikog rivala priznao istinu, morale da reaguju i sudije

Nova pre 12 sati
Prethodnih dana u NBa ligi glavna vest je bio dvomeč Oklahome i Denvera kako zbog borbe za vrh Zapada tako i zbog duela dvojice glavnih kandidata za MVP nagradu Nikole Jokića i Šaja Gildžeusa Aleksandera. I dok je prvi duel pripao Oklahomi Šaji… »
Otkriveno! Evo kako su "prljavi" Ameri hteli da prevare Nikolu Jokića

Otkriveno! Evo kako su "prljavi" Ameri hteli da prevare Nikolu Jokića

Večernje novosti pre 19 sati
NIKO mu nije ravan. Nikola Jokić gazi konkurenciju, s vremena na vreme iskoči Šaj Gildžes Aleksander i poremeti Srbina, ali samo na kratko. FOTO: Tanjug/AP Oklahoma je raznela Nagetse u Koloradu, a onda je stigla surova osveta u sledećem meču… »

Vesti dana »