Повезане вести

"Када сам видела у каквом стању су је: Нашли..." Проговорили родитељи девојчице Дуње Марковић из Уба: "у почетку није…

"Када сам видела у каквом стању су је: Нашли..." Проговорили родитељи девојчице Дуње Марковић из Уба: "у почетку није…

Блиц 12.03.2025
Прошлог уторка успешно је завршена потрага за двогодишњом девојчицом Дуњом Марковић из Уба. Њени родитељи су недељу дана касније испричали све о агонији кроз коју су прошли. Њена мајка је на самом почетку открила како је… »
Ексклузивни интервју родитеља пронађене девојчице на убу! Екипа Курира у породичном дому дознала детаље агоније кроз коју су…

Ексклузивни интервју родитеља пронађене девојчице на убу! Екипа Курира у породичном дому дознала детаље агоније кроз коју су…

Курир 12.03.2025
Прошлог уторка успешно је завршена потрага за двогодишњом девојчицом из Уба, а водитељка "Црне хронике" на Курир телевизији Слађана Недељковић била је на тачном месту где је девојчица пронађена. Њени родитељи, недељу дана… »
Мајка девојчице (2) која је нестала на Убу изнела шок-теорију: "Девер и ја смо били ту"

Мајка девојчице (2) која је нестала на Убу изнела шок-теорију: "Девер и ја смо били ту"

Телеграф 12.03.2025
Препоручујемо. Кристина и Стојан Марковић, родитељи девојчице (2), која је прошле недеље нестала на Убу и нађена након 12 сати потраге, дали су интервју у којем су прво открили како се девојчица сада осећа. "Девојчица је добро… »

Вести дана »