Povezane vesti

"Kada sam videla u kakvom stanju su je: Našli..." Progovorili roditelji devojčice Dunje Marković iz Uba: "u početku nije…

"Kada sam videla u kakvom stanju su je: Našli..." Progovorili roditelji devojčice Dunje Marković iz Uba: "u početku nije…

Blic 12.03.2025
Prošlog utorka uspešno je završena potraga za dvogodišnjom devojčicom Dunjom Marković iz Uba. Njeni roditelji su nedelju dana kasnije ispričali sve o agoniji kroz koju su prošli. Njena majka je na samom početku otkrila kako je danas njihova ćerka Dunja… »
Ekskluzivni intervju roditelja pronađene devojčice na ubu! Ekipa Kurira u porodičnom domu doznala detalje agonije kroz koju su…

Ekskluzivni intervju roditelja pronađene devojčice na ubu! Ekipa Kurira u porodičnom domu doznala detalje agonije kroz koju su…

Kurir 12.03.2025
Prošlog utorka uspešno je završena potraga za dvogodišnjom devojčicom iz Uba, a voditeljka "Crne hronike" na Kurir televiziji Slađana Nedeljković bila je na tačnom mestu gde je devojčica pronađena. Njeni roditelji, nedelju dana kasnije, ekskluzivno za… »
Majka devojčice (2) koja je nestala na Ubu iznela šok-teoriju: "Dever i ja smo bili tu"

Majka devojčice (2) koja je nestala na Ubu iznela šok-teoriju: "Dever i ja smo bili tu"

Telegraf 12.03.2025
Preporučujemo. Kristina i Stojan Marković, roditelji devojčice (2), koja je prošle nedelje nestala na Ubu i nađena nakon 12 sati potrage, dali su intervju u kojem su prvo otkrili kako se devojčica sada oseća. "Devojčica je dobro, oporavlja se, a potrebno… »

Vesti dana »