Povezane vesti

Ana Nikolić otkrila da li je ikada imala aferu sa Lukasom

Ana Nikolić otkrila da li je ikada imala aferu sa Lukasom

Nova 12.03.2025
Pevačicu Anu Nikolić povezivali su sa folkerom Acom Lukasom, međutim pevačica ističe da su njih dvoje bili samo dobri prijatelji. Kako kaže, njih dvoje su oduvek samo bliski prijatelji. – Priča da sam bila u vezi sa Acom Lukasom je notorna… »
Ana Nikolić o aferi sa Lukasom: "Tog momenta sam shvatila šta radim... Duhovit je kao Rasta, rođen kad i Miša Banana"

Ana Nikolić o aferi sa Lukasom: "Tog momenta sam shvatila šta radim... Duhovit je kao Rasta, rođen kad i Miša Banana"

Blic 12.03.2025
Pevačicu Anu Nikolić povezivali su sa folkerom Acom Lukasom, međutim pevačica ističe da su njih dvoje bili samo dobri prijatelji. - Priča da sam bila u vezi sa Acom Lukasom je notorna glupost. Sramotno. Lukas je čovek koga poznajem 25 godina… »
Ana Nikolić konačno otkrila da li je imala aferu sa Lukasom! Isplivala istina, a spomenula i Bekvalčevu: Nikada nismo bile…

Ana Nikolić konačno otkrila da li je imala aferu sa Lukasom! Isplivala istina, a spomenula i Bekvalčevu: Nikada nismo bile…

Kurir 12.03.2025
Ana Nikolić posle mnogo godina progovorila je o svom odnosu sa Acom Lukasom i Natašom Bekvalac. Pevačica je odlučila da stavi tačku na medijske priče da je sa folkerom bila u ljubavnoj vezi, kao i da je na prijateljstvo sa Bekvalčevom davno stavila… »

Vesti dana »