Povezane vesti
Tramp Mlađi: Moj otac je izabrao teži put u interesu celog sveta, želi da zaustavi rat
NIN 12.03.2025
Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi izjavio je da je njegov otac izabrao teži put, koji je u interesu celog sveta, da on želi mir i da zaustavi rat i stradanje, dok oni koji vode vlade u Evropskoj uniji žele da se rat nastavi unedogled, ali da… »
Tramp Mlađi: Moj otac je izabrao teži put u interesu celog sveta, želi da zaustavi rat
Euronews 12.03.2025
Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi izjavio je da je njegov otac izabrao teži put, koji je u interesu celog sveta, da on želi mir i da zaustavi rat i stradanje, dok oni koji vode vlade u Evropskoj uniji žele da se rat nastavi unedogled, ali da… »
RTV 12.03.2025
BEOGRAD - Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi izjavio je da je njegov otac izabrao teži put, koji je u interesu celog sveta, da on želi mir i da zaustavi rat i stradanje, dok oni koji vode vlade u Evropskoj uniji žele da se rat nastavi… »
Vesti dana »
Selaković napao TOK nakon saslušanja: „To je udružena kriminalna banda koja ruši vlast, pravi cilj im je Vučić“
Nedeljnik pre 1 satjoš 43 povezane
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
„Jedan je Lučić kapiten“: Navijači Partizana izviždali svoje igrače, skandirali Obradoviću i aplaudirali Bajernu
Nedeljnik pre 9 minutajoš 74 povezane
Nekoliko zemalja bojkotuje Evroviziju nakon što je Izraelu dozvoljeno da se takmiči
Nedeljnik pre 2 satajoš 25 povezanih