Povezane vesti
Tramp Mlađi: Moj otac je izabrao teži put u interesu celog sveta, želi da zaustavi rat
NIN 12.03.2025
Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi izjavio je da je njegov otac izabrao teži put, koji je u interesu celog sveta, da on želi mir i da zaustavi rat i stradanje, dok oni koji vode vlade u Evropskoj uniji žele da se rat nastavi unedogled, ali da… »
Tramp Mlađi: Moj otac je izabrao teži put u interesu celog sveta, želi da zaustavi rat
Euronews 12.03.2025
Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi izjavio je da je njegov otac izabrao teži put, koji je u interesu celog sveta, da on želi mir i da zaustavi rat i stradanje, dok oni koji vode vlade u Evropskoj uniji žele da se rat nastavi unedogled, ali da… »
RTV 12.03.2025
BEOGRAD - Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi izjavio je da je njegov otac izabrao teži put, koji je u interesu celog sveta, da on želi mir i da zaustavi rat i stradanje, dok oni koji vode vlade u Evropskoj uniji žele da se rat nastavi… »
Vesti dana »
Danas sneg, zabeleće se i gradovi: Temperatura tek koji stepen iznad nule
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Hiljade ljudi proslavile Badnje veče u Vitlejemu, rodnom gradu Isusa Hrista
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane
Bivši ministar koristio državni novac za putovanja sa porodicom. Otkriveno zašto je uhapšen Milutin Simović: prebačen u spuški zatvor
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Ekspresno Putinovo "njet"! Dogovori Zelenskog i SAD pali u vodu: "Nedostaju važne odredbe"
Blic pre 10 satijoš 1 povezana