Povezane vesti
Tramp Mlađi: Moj otac je izabrao teži put u interesu celog sveta, želi da zaustavi rat
NIN 12.03.2025
Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi izjavio je da je njegov otac izabrao teži put, koji je u interesu celog sveta, da on želi mir i da zaustavi rat i stradanje, dok oni koji vode vlade u Evropskoj uniji žele da se rat nastavi unedogled, ali da… »
Tramp Mlađi: Moj otac je izabrao teži put u interesu celog sveta, želi da zaustavi rat
Euronews 12.03.2025
Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi izjavio je da je njegov otac izabrao teži put, koji je u interesu celog sveta, da on želi mir i da zaustavi rat i stradanje, dok oni koji vode vlade u Evropskoj uniji žele da se rat nastavi unedogled, ali da… »
RTV 12.03.2025
BEOGRAD - Sin američkog predsednika Donald Tramp Mlađi izjavio je da je njegov otac izabrao teži put, koji je u interesu celog sveta, da on želi mir i da zaustavi rat i stradanje, dok oni koji vode vlade u Evropskoj uniji žele da se rat nastavi… »
Vesti dana »
Vremenski preokret u Srbiji: Posle prolećnih 14 stepeni stižu olujna košava i sneg, evo gde će se prvo zabeleti
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
Bizarna povreda Lajovića – udario u staklena vrata, neizvestan za naredni meč u Čileu
RTS pre 1 satjoš 29 povezanih
MUP: Autobus isključen iz saobraćaja u Jagodini zbog nepropisnog prevoza dece
Euronews pre 10 minutajoš 11 povezanih
Zaplena narkotika u Nišu i hapšenje begunca zbog nasilja u Aleksincu
Južne vesti pre 30 minutajoš 45 povezanih