Povezane vesti
Dobrašinović: Kup je veoma značajan za nas
Gradski portal 018 pre 10 sati
Fudbalski klub Radnički gostovaće ekipi Čukaričkog u 1/8 finala Kupa Srbije. Očekivanja od duela koji će biti odigran na stadionu Voždovca izneo je šef stručnog štaba Siniša Dobrašinović. “Igramo protiv Čukaričkog, jedne kvalitetne ekipe… »
(VIDEO) Dobrašinović: Kup je veoma značajan za nas
Niške vesti pre 10 sati
Očekivanja od duela koji će biti odigran na stadionu Voždovca izneo je šef stručnog štaba Siniša Dobrašinović. “Igramo protiv Čukaričkog, jedne kvalitetne ekipe, koja trenutno nije baš da kažemo u formi. Ipak reč je o timu koji ima dobar… »
Radnički sa najjačim sastavom protiv Čukaričkog
Glas juga pre 11 sati
„Igramo protiv Čukaričkog, ekipe koja ima kvalitet i dobar roster, ali koja trenutno nije u najboljoj formi. Mi smo od dolaska mog stručnog štaba dobro radili i mislim da igrači sve bolje prihvataju stil igre koji želim. Idemo da se borimo i… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 4 satijoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni, ostajemo na ulicama
N1 Info pre 8 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 5 satijoš 8 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 25 minutajoš 54 povezane