Povezane vesti
"Ona je baba, više nije ni za šta": Verica Rakočević (77) progovorila o godinama i kritikama: "Sva moja deca imaju ožiljak…
Blic 12.03.2025
Modna kreatorka Verica Rakočević iako ima 77 godina, priznaje da se oseća kao da ima 50. kako ističe, često čuje negativne komentare na račun njenih godina, ali je oni ne dotiču. - Često čujem da su godine samo broj, ali nije tako za svakoga. Mene… »
"Ona je baba, više nije ni za šta" Verica Rakočević (77) kritikama na račun njenih godina: Sva moja deca imaju ožiljak zbog…
Kurir 12.03.2025
Modna kreatorka Verica Rakočević iako ima 77 godina, priznaje da se oseća kao da ima 50. kako ističe, često čuje negativne komentare na račun njenih godina, ali je oni ne dotiču. - Često čujem da su godine samo broj, ali nije tako za svakoga. Mene… »
Vesti dana »
"Legendo, hvala ti": Đokovića je najviše iznenadila njegova poruka na Instagramu, morao je da mu odgovori
Mondo pre 26 minutajoš 30 povezanih
Nafta prešla 78 dolara! Cene nastavljaju rast nakon američkih udara na Iran
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Tramp: Za mene je primirje sa Iranom završeno, Teheran gađa američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 1 minutjoš 22 povezane
"Zbog toga je Novak Đoković nepobediv": Ože-Alijasim naučio lekciju, ništa mu nije mogao
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih
(Radarski snimci) Detaljan prikaz nevremena nad Srbijom: Ovi delovi prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom
Mondo pre 56 minutajoš 19 povezanih