Povezane vesti
"Ona je baba, više nije ni za šta": Verica Rakočević (77) progovorila o godinama i kritikama: "Sva moja deca imaju ožiljak…
Blic pre 10 sati
Modna kreatorka Verica Rakočević iako ima 77 godina, priznaje da se oseća kao da ima 50. kako ističe, često čuje negativne komentare na račun njenih godina, ali je oni ne dotiču. - Često čujem da su godine samo broj, ali nije tako za svakoga… »
"Ona je baba, više nije ni za šta" Verica Rakočević (77) kritikama na račun njenih godina: Sva moja deca imaju ožiljak…
Kurir pre 9 sati
Modna kreatorka Verica Rakočević iako ima 77 godina, priznaje da se oseća kao da ima 50. kako ističe, često čuje negativne komentare na račun njenih godina, ali je oni ne dotiču. - Često čujem da su godine samo broj, ali nije tako za svakoga… »
Vesti dana »

Dva dana kasnije: MUP ne može ili ne želi da utvrdi koji žandarm je povredio policajca
Radio 021 pre 1 satjoš 29 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 8 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 6 satijoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane