Povezane vesti
"Svestan sam da će znati da sam iz kluba u kom je stasao Nikola Jokić" VIDEO
B92 pre 9 sati
Košarkaš Mege Bogoljub Marković izjavio je da želi da sa beogradskim klubom završi sezonu na najbolji mogući način i da izbori plasman u plej-of regionalne ABA lige. Marković je nedavno proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) 22. kola… »
Mvp kola ABA lige nije hteo da bude golman, sad blista u Megi
Sportski žurnal pre 11 sati
„Drago mi je što sam deo kluba“. Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković odličnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo bio nagrađen MVP titulom ove runde regionalnog takmičenja. Devetnaestogodišnji centar je u trijumfu Mege nad… »
MVP kola ABA lige zapao za oko NBA lovcima na talente
Sport klub pre 11 sati
Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković fantastičnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo poneo MVP titulu ove runde regionalnog takmičenja. Devetnaestogodišnji centar je u trijumfu Mege nad favorizovanom ekipom Budućnosti postigao 27… »
Srpski biser ide Jokićevim stopama, želi u NBA i ne zaboravlja početke: Nije hteo da bude golman, pa postao reprezentativac…
Nova pre 10 sati
Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković fantastičnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo poneo MVP titulu ove runde regionalnog takmičenja. Centar koji ima tek 19 godina je u trijumfu Mege nad favorizovanom ekipom Budućnosti postigao… »
Batalio fudbal zbog košarke, a sad ga vide u NBA ligi: Jedini Srbin na draftu blista u ABA, ovo je njegova priča
Mondo pre 11 sati
Bogoljub Marković pruža fantastične partije u ABA ligi i mnogi ga vide u NBA ligi na leto. Srbija bi na predstojećem NBA draftu mogla da ima jednog igrača - Bogoljuba Markovića (19). Dok svi pričaju o Kuperu Flegu, talentovani srpski košarkaš… »
Bogoljub Marković razneo Budućnost, pa poručio: Ne razmišljam o NBA i timovima iz Evrolige, hoću sa Megom u plej-of
Večernje novosti pre 12 sati
Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković fantastičnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo poneo MVP titulu ove runde regionalnog takmičenja. Foto: KK Mega Devetnaestogodišnji centar je u trijumfu Mege nad favorizovanom ekipom… »
Vesti dana »

Dva dana kasnije: MUP ne može ili ne želi da utvrdi koji žandarm je povredio policajca
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 8 satijoš 8 povezanih

Dodik ubeđen da će policija Republike Srpske ući u sukob u slučaju pokušaja hapšenja
Radio 021 pre 1 satjoš 56 povezanih