Povezane vesti

"Svestan sam da će znati da sam iz kluba u kom je stasao Nikola Jokić" VIDEO

"Svestan sam da će znati da sam iz kluba u kom je stasao Nikola Jokić" VIDEO

B92 pre 9 sati
Košarkaš Mege Bogoljub Marković izjavio je da želi da sa beogradskim klubom završi sezonu na najbolji mogući način i da izbori plasman u plej-of regionalne ABA lige. Marković je nedavno proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) 22. kola… »
Mvp kola ABA lige nije hteo da bude golman, sad blista u Megi

Mvp kola ABA lige nije hteo da bude golman, sad blista u Megi

Sportski žurnal pre 11 sati
„Drago mi je što sam deo kluba“. Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković odličnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo bio nagrađen MVP titulom ove runde regionalnog takmičenja. Devetnaestogodišnji centar je u trijumfu Mege nad… »
MVP kola ABA lige zapao za oko NBA lovcima na talente

MVP kola ABA lige zapao za oko NBA lovcima na talente

Sport klub pre 11 sati
Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković fantastičnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo poneo MVP titulu ove runde regionalnog takmičenja. Devetnaestogodišnji centar je u trijumfu Mege nad favorizovanom ekipom Budućnosti postigao 27… »
Srpski biser ide Jokićevim stopama, želi u NBA i ne zaboravlja početke: Nije hteo da bude golman, pa postao reprezentativac…

Srpski biser ide Jokićevim stopama, želi u NBA i ne zaboravlja početke: Nije hteo da bude golman, pa postao reprezentativac…

Nova pre 10 sati
Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković fantastičnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo poneo MVP titulu ove runde regionalnog takmičenja. Centar koji ima tek 19 godina je u trijumfu Mege nad favorizovanom ekipom Budućnosti postigao… »
Batalio fudbal zbog košarke, a sad ga vide u NBA ligi: Jedini Srbin na draftu blista u ABA, ovo je njegova priča

Batalio fudbal zbog košarke, a sad ga vide u NBA ligi: Jedini Srbin na draftu blista u ABA, ovo je njegova priča

Mondo pre 11 sati
Bogoljub Marković pruža fantastične partije u ABA ligi i mnogi ga vide u NBA ligi na leto. Srbija bi na predstojećem NBA draftu mogla da ima jednog igrača - Bogoljuba Markovića (19). Dok svi pričaju o Kuperu Flegu, talentovani srpski košarkaš… »
Bogoljub Marković razneo Budućnost, pa poručio: Ne razmišljam o NBA i timovima iz Evrolige, hoću sa Megom u plej-of

Bogoljub Marković razneo Budućnost, pa poručio: Ne razmišljam o NBA i timovima iz Evrolige, hoću sa Megom u plej-of

Večernje novosti pre 12 sati
Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković fantastičnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo poneo MVP titulu ove runde regionalnog takmičenja. Foto: KK Mega Devetnaestogodišnji centar je u trijumfu Mege nad favorizovanom ekipom… »

Vesti dana »