Povezane vesti
"Svestan sam da će znati da sam iz kluba u kom je stasao Nikola Jokić" VIDEO
B92 12.03.2025
Košarkaš Mege Bogoljub Marković izjavio je da želi da sa beogradskim klubom završi sezonu na najbolji mogući način i da izbori plasman u plej-of regionalne ABA lige. Marković je nedavno proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) 22. kola regionalnog… »
Srpski biser ide Jokićevim stopama, želi u NBA i ne zaboravlja početke: Nije hteo da bude golman, pa postao reprezentativac…
Nova 12.03.2025
Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković fantastičnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo poneo MVP titulu ove runde regionalnog takmičenja. Centar koji ima tek 19 godina je u trijumfu Mege nad favorizovanom ekipom Budućnosti postigao 27… »
MVP kola ABA lige zapao za oko NBA lovcima na talente
Sport klub 12.03.2025
Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković fantastičnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo poneo MVP titulu ove runde regionalnog takmičenja. Devetnaestogodišnji centar je u trijumfu Mege nad favorizovanom ekipom Budućnosti postigao 27 poena… »
Mvp kola ABA lige nije hteo da bude golman, sad blista u Megi
Sportski žurnal 12.03.2025
„Drago mi je što sam deo kluba“. Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković odličnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo bio nagrađen MVP titulom ove runde regionalnog takmičenja. Devetnaestogodišnji centar je u trijumfu Mege nad favorizovanom… »
Batalio fudbal zbog košarke, a sad ga vide u NBA ligi: Jedini Srbin na draftu blista u ABA, ovo je njegova priča
Mondo 12.03.2025
Bogoljub Marković pruža fantastične partije u ABA ligi i mnogi ga vide u NBA ligi na leto. Srbija bi na predstojećem NBA draftu mogla da ima jednog igrača - Bogoljuba Markovića (19). Dok svi pričaju o Kuperu Flegu, talentovani srpski košarkaš pruža… »
Bogoljub Marković razneo Budućnost, pa poručio: Ne razmišljam o NBA i timovima iz Evrolige, hoću sa Megom u plej-of
Večernje novosti 12.03.2025
Mladi košarkaš Mege Bogoljub Marković fantastičnom partijom obeležio je 22. kolo ABA lige i zasluženo poneo MVP titulu ove runde regionalnog takmičenja. Foto: KK Mega Devetnaestogodišnji centar je u trijumfu Mege nad favorizovanom ekipom Budućnosti… »
Vesti dana »

(Mapa) detaljan vodič za putovanje automobilom do Tasosa: Evo koji put je najkraći, a koji najjeftiniji i koliko koštaju gorivo i putarine
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana

Stiže letnja primena reda vožnje u GSP Evo kako će ove linije saobraćati od sutra
Kurir pre 5 satijoš 3 povezane

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 10 satijoš 1 povezana