Povezane vesti
"U nadi da u subotu neće biti neki haos u državi": Vučević: Očekujem da skupština moju ostavku konstatuje početkom…
Blic pre 41 minuta
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da očekuje da će parlament njegovu ostavku na funkciju premijera usvojiti početkom sledeće sedmice. - Mislio sam da će po ovoj dinamici to biti sutra, ali ne verujem da će iscrpeti dnevni red, tako… »
Vučević "otkriva saznanja" ili plaši masu: Evo šta se navodno sprema u Beogradu na protestu 15. marta!
Pravda pre 7 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da učesnici protesta 15. marta planiraju da blokiraju život u Beogradu na 72 sata, kao i najpre da napadnu Skupštinu Srbije, Ustavni sud i RTS, a posle da prošire blokade širom grada. "Oni kreću 15… »
"Blokiraće život u Beogradu na 72 časa" Premijer Vučević: Planiraju za subotu i napad na Skupštinu, Ustavni sud, RTS
Dnevnik pre 8 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da učesnici protesta 15. marta planiraju da blokiraju život u Beogradu na 72 sata, kao i najpre da napadnu Skupštinu Srbije, Ustavni sud i RTS, a posle da prošire blokade širom grada. "Oni kreću 15… »
"Oni kreću 15. Marta sa više lokacija" Vučević: Planiraju za subotu blokadu Beograda na 72 sata, napad na Skupštinu…
Kurir pre 9 sati
BEOGRAD - Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da učesnici protesta 15. marta planiraju da blokiraju život u Beogradu na 72 sata, kao i najpre da napadnu Skupštinu Srbije, Ustavni sud i RTS, a posle da prošire blokade širom grada. "Oni… »
Vučević: Očekujem da Skupština Srbije moju ostavku konstatuje početkom sledeće nedelje
Insajder pre 10 sati
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da očekuje da će parlament njegovu ostavku na funkciju premijera usvojiti početkom sledeće sedmice. 'Mislio sam da će po ovoj dinamici to biti sutra, ali ne verujem da će iscrpeti dnevni red, tako… »
Vučević: Očekujem da skupština moju ostavku konstatuje početkom sledeće sedmice
Euronews pre 10 sati
Predsednik Vlade Srbije, Miloš Vučević, izjavio je da očekuje da će parlament njegovu ostavku na funkciju premijera usvojiti početkom sledeće sedmice. "Mislio sam da će po ovoj dinamici to biti sutra, ali ne verujem da će iscrpeti dnevni red… »
Vučević: Očekujem da Skupština moju ostavku konstatuje početkom sledeće sedmice
Telegraf pre 10 sati
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da očekuje da će parlament njegovu ostavku na funkciju premijera usvojiti početkom sledeće sedmice. "Mislio sam da će po ovoj dinamici to biti sutra, ali ne verujem da će iscrpeti dnevni red, tako… »
Vučević tvrdi da je ovo plan za 15. mart: "Blokiraće Beograd 72 sata, napašće Skupštinu"
Telegraf pre 10 sati
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da učesnici protesta 15. marta planiraju da blokiraju život u Beogradu na 72 sata, kao i najpre da napadnu Skupštinu Srbije, Ustavni sud i RTS, a posle da prošire blokade širom grada… »
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 7 satijoš 8 povezanih

Probudite se uz Euronews Jutro: Kako će se razvijati politička situacija u Bosni i Hercegovini?
Euronews pre 35 minutajoš 55 povezanih