Povezane vesti

"Partizan je doneo još jednu važnu odluku": Ostoja Mijailović najavio promene od sledeće sezone

"Partizan je doneo još jednu važnu odluku": Ostoja Mijailović najavio promene od sledeće sezone

Mondo pre 9 sati
Ostoja Mijailović otkrio je nove detalje u vezi sa zvaničnom prodavnicom Partizana. Partizan ulazi u završnicu sezone i bori se za plasman u plej-of Evrolige. Već je obezbedio i zvanično doigravanje u ABA ligi, a pre novih mečeva oglasio se… »
Ostoja: "Od leta se samo mi pitamo"

Ostoja: "Od leta se samo mi pitamo"

Sportske.net pre 10 sati
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović objavio je društvenoj mreži "X" važnu novost za navijače i ljubitelje crno-belih. On najavio da će Partizan promeniti model poslovanja kada je u pitanju rad njegove klupske prodavnice. Do… »
Oglasio se Ostoja Mijailović: Imao je važnu poruku za navijače Partizana!

Oglasio se Ostoja Mijailović: Imao je važnu poruku za navijače Partizana!

Hot sport pre 11 sati
O svemu se misli! Predsednik KK Partizan – Ostoja Mijailović danas se oglasio i tom prilikom obavestio javnost o nečemu dosta bitnome. Naime, od naredne sezone, prodavnice KK Partizan biće striktno u njihovom vlasništvu: Nakon potpisivanja ugovora… »
Mijailović najavio promene u poslovanju klupske prodavnice Partizana

Mijailović najavio promene u poslovanju klupske prodavnice Partizana

Sportski žurnal pre 11 sati
Crno-beli preuzimaju upravljanje. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović, objavio je važnu odluku koja će doneti značajne promene u funkcionisanju klupske prodavnice. Posle potpisivanja ugovora sa novim tehničkim sponzorom, crno-beli su odlučili da… »
Ostoja Mijailović objavio važnu vest: "Ubuduće, samo se mi pitamo"

Ostoja Mijailović objavio važnu vest: "Ubuduće, samo se mi pitamo"

B92 pre 11 sati
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović objavio je bitnu novost za partizanovce i ljubitelje kluba. Mijailović je najavio da će klub promeniti model poslovanja kada je u pitanju rad klupske prodavnice. Do sada je tehnički sponzor sudelovao sa klubom na… »

Vesti dana »