Повезане вести
Научници открили у којим годинама долази до дегенерације мозга и како је потенцијално предупредити
Недељник 12.03.2025
Научници су, на основу скенирања мозгова и извршених тестова на узорку од око 19.000 људи, утврдили да у 44. години живота људске мождане ћелије показују прве знакове „дегенерације“, пре него што она, негде око 67. године… »
Старење мозга – студија открива које године су најкритичније
Вести онлине 12.03.2025
Као што је Шекспир рекао, сви ми имамо своје улазе и излазе на овој великој сцени коју зовемо живот, а сада су истраживачи идентификовали специфичну тачку у средњим годинама када наше мождане ц́елије показују прве знаке… »
Старење мозга – студија открива које године су најкритичније
Н1 Инфо 12.03.2025
Као што је Шекспир рекао, сви ми имамо своје улазе и излазе на овој великој сцени коју зовемо живот, а сада су истраживачи идентификовали специфичну тачку у средњим годинама када наше мождане ц́елије показују прве знаке… »
Студија открила у којим годинама мозак креће да успорава – много раније него што већина мисли
Нова 12.03.2025
Истраживачи идентификовали специфичну тачку у средњим годинама када наше мождане ц́елије показују прве знаке пропадања. Та старост, на основу скенирања мозга и тестова на 19.300 појединаца, у просеку је око 44 године. Већ тад… »
Вести дана »

Банке од данас у обавези да омогуће олакшице у отплати кредита - али не свима: Ево на кога се то односи
Радио 021 пре 18 минутајош 5 повезаних

Трамп: Зеленски долази код мене у петак, жели "томахавк" – разочаран сам у Путина
РТС пре 1 сатјош 2 повезане