Povezane vesti
"Saša Popović me je zvao u pola dva ujutru": Voditelj "Zvezda Granda" o razgovoru usred noći: "Bilo je malo stresno"
Blic pre 1 dan
Milan Mitrović, nekadašnji takmičar, danas jedno od omiljenih lica „Zvezda Granda“, podelio je nesvakidašnje iskustvo sa Sašom Popovićem. Naime, najveći estradni mag i osnivač „Granda“ pozvao je Milana Mitrovićausred noći, a njegov… »
"Zvao me u pola dva ujutru, bilo je stresno" Voditelj "Zvezda Granda" o razgovoru sa Sašom Popovićem usred noći: On je bio…
Kurir pre 1 dan
Milan Mitrović, nekadašnji takmičar, a danas voditelj „ Zvezda Granda“, podelio je nesvakidašnje iskustvo sa pokojnim Sašom Popovićem. Estradni mag i osnivač „Granda“ jednom prilikom je pozvao Milana usred noći, a njegov razlog je bio… »
Vesti dana »

Studenti, đaci i profesori marširaju ka Beogradu – kolone iz gradova širom Srbije
RTS pre 36 minutajoš 38 povezanih

BLOG Narod „odbranio“ TV N1: Grupa koja je blokirala zgradu počela je da se povlači, ispratili ih sa „A sad adio“
Nova pre 11 minutajoš 46 povezanih

Radnici GSP-a u protestu blokirali raskrsnicu u centru Beograda i ponovili zahteve gradskoj upravi
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 6 satijoš 17 povezanih