Povezane vesti
"Saša Popović me je zvao u pola dva ujutru": Voditelj "Zvezda Granda" o razgovoru usred noći: "Bilo je malo stresno"
Blic 12.03.2025
Milan Mitrović, nekadašnji takmičar, danas jedno od omiljenih lica „Zvezda Granda“, podelio je nesvakidašnje iskustvo sa Sašom Popovićem. Naime, najveći estradni mag i osnivač „Granda“ pozvao je Milana Mitrovićausred noći, a njegov razlog je bio prilično… »
"Zvao me u pola dva ujutru, bilo je stresno" Voditelj "Zvezda Granda" o razgovoru sa Sašom Popovićem usred noći: On je bio…
Kurir 12.03.2025
Milan Mitrović, nekadašnji takmičar, a danas voditelj „ Zvezda Granda“, podelio je nesvakidašnje iskustvo sa pokojnim Sašom Popovićem. Estradni mag i osnivač „Granda“ jednom prilikom je pozvao Milana usred noći, a njegov razlog je bio prilično… »
Vesti dana »
Selaković posle saslušanja u TOK: Cilj nisam ja – cilj je Vučić
Euronews pre 33 minutajoš 30 povezanih
Kakvu korist Rusi imaju od NIS-a? Analiza eksperta: Ovoliko tačno u imovini Gazproma čini Naftna industrija Srbije
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
I seljaci pod nadzorom: BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
Glas Šumadije pre 8 satijoš 8 povezanih
Davidovac se rado seća Barselone: "Nadam se da će tako biti i ove godine"
Večernje novosti pre 1 satjoš 36 povezanih
Selektor Srbije Hose Ignasio Prades: I dalje je sve u našim rukama; Katarina Krpež Šlezak: Previše početničkih grešaka
Dnevnik pre 8 minutajoš 47 povezanih