Povezane vesti

Munjez se guši u suzama i ljubi ćebe malog konstantina: Emotivna scena u Eliti: Njegov plač odzvanja imanjem

Munjez se guši u suzama i ljubi ćebe malog konstantina: Emotivna scena u Eliti: Njegov plač odzvanja imanjem

Blic 12.03.2025
Stefani Grujić krila je trudnoću od svih, a Danijela Dujkovića Munjeza nije upisala kao ova njenog deteta. Stefani i Danijel trenutno provode vreme zajedno u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", te se dogovaraju kako će njihov odnos izgledati po izlasku. Kada… »
"Nije mi rekla ni hvala" Oglasio se blizak član porodice Stefani Grujić, za trudnoću saznali u rijalitiju, otkrio istinu o…

"Nije mi rekla ni hvala" Oglasio se blizak član porodice Stefani Grujić, za trudnoću saznali u rijalitiju, otkrio istinu o…

Kurir 12.03.2025
Rijaliti učesnica Stefani Grujić se pre mesec dana porodila i dobila dete sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, a on nije ni znao da će postati otac. Njen ujak Miloš pričao o situaciji koja je šokirala javnost. Stefani je trudnoću krila od svih, a Munjeza… »
"Nije ni hvala rekla": Ujak od Srefani Grujić otkrio porodične tajne i sve o njenoj trudnoći: "Mesecima mi se nije javljala"

"Nije ni hvala rekla": Ujak od Srefani Grujić otkrio porodične tajne i sve o njenoj trudnoći: "Mesecima mi se nije javljala"

Blic 12.03.2025
Ujak od Stefani Grujić, koja je pre mesec dana rodila dete Danijelu Dujkoviću Munjezu, Miloš gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom pričao o situaciji koja je šokirala javnost. Stefani je trudnoću krila od svih, a Munjeza nije upisala kao oca… »

Vesti dana »

Oglasio se Vinisijus Žunior: Rasisti su, pre svega, kukavice

Oglasio se Vinisijus Žunior: Rasisti su, pre svega, kukavice

Večernje novosti pre 43 minutajoš 33 povezane
Pretežno oblačno vreme, ponegde sa kišom

Pretežno oblačno vreme, ponegde sa kišom

Vesti online pre 57 minutajoš 21 povezana
U Ženevi nastavljeni pregovori Rusije, SAD i Ukrajine

U Ženevi nastavljeni pregovori Rusije, SAD i Ukrajine

NIN pre 18 minutajoš 16 povezanih
Stiglo i saopštenje UEFA zbog Vinisijusa

Stiglo i saopštenje UEFA zbog Vinisijusa