Povezane vesti
Lazar Kovačević šesti u Solo takmičenju puškom
Sport klub 12.03.2025
Lazar Kovačević, reprezentativac Srbije, osvojio je šesto mesto u Solo takmičenju vazdušnom puškom na Evropskom prvenstvu u Osijeku. Kovačević je u prvoj fazi kvalifikacija pogodio 25 „hitova“ od mogućih 30. Isti rezultat je ponovio i u narednoj fazi, pa… »
Kovačević šesti u solo takmičenju puškom
Sportski žurnal 12.03.2025
Evropsko prvenstvo u Osijeku. Reprezentativac Srbije u streljaštvu Lazar Kovačević osvojio je danas šesto mesto u Solo takmičenju vazdušnom puškom na Evropskom prvenstvu u Osijeku. Kovačević je u prvoj fazi kvalifikacija pogodio 25 "hitova" od mogućih… »
Vesti dana »
Pentagon priznao: Ranjeno gotovo 100 američkih vojnika za dve nedelje udara SAD na Iran
Danas pre 16 minutajoš 21 povezana
Promenljiv letnji dan, na snazi upozorenje na grmljavinske nepogode
Šabačke novosti pre 1 satjoš 18 povezanih
Ko je Stanija Dobrojević pobednica elite 9 Od Srbije do Holivuda: Bogatstvo stekla sama, u rijalitiju prošla pakao, a evo kako je postala poznata (foto)
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih