Povezane vesti
Svi za jednog, jedan za sve: Umesto da se insistira na potpunom i transparentnom utvrđivanju činjenica i odgovornosti za smrt…
Jug press pre 3 sata
LESKOVAC Nedavna tragična smrt šestogodišnjeg dečaka iz Kukulovca duboko je potresla javnost, a njegovi roditelji i svi građani Leskovca imaju pravo da znaju istinu – šta se tačno dogodilo i ko je odgovoran. Umesto da se insistira na potpunom i… »
„Svedoci smo pokušaja da se odgovornost prebaci na „spektakularno izveštavanje novinara“
Stav.life pre 8 sati
Nedavna tragična smrt šestogodišnjeg dečaka iz Kukulovca duboko je potresla javnost, a njegovi roditelji i svi građani Leskovca imaju pravo da znaju istinu – šta se tačno dogodilo i ko je odgovoran. Umesto da se insistira na potpunom i… »
GG „Svi za jednog jedan za sve“ zahteva od nadležnih disciplinski postupak protiv lekara i svih odgovornih koji su bili…
Jugmedia pre 9 sati
Nedavna tragična smrt šestogodišnjeg dečaka iz Kukulovca duboko je potresla javnost, a njegovi roditelji i svi građani Leskovca imaju pravo da znaju istinu – šta se tačno dogodilo i ko je odgovoran. Umesto da se insistira na potpunom i… »
„To što zdravstveni radnik ućutkuje novinare zapravo pokazuje koliko je sistem uplašen od istine“
Rešetka pre 9 sati
Vesti dana »

Studenti u blokadi marširaju ka Beogradu - akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 8 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih