Povezane vesti
"Moju ćerku kamion doslovno oduva sa puta!" Porodica zabrinuta - trening postao borba za život? "Zašto učesnici saobraćaja…
Kurir 12.03.2025
Biciklizam na otvorenom putu u Srbiji često predstavlja izazov, a u nekim slučajevima i ozbiljan rizik za bezbednost biciklista. Trener Aleksandar i njegova kćerka Lana Gavrilović, iz Mitrovačkog triatlon kluba svakodnevno provode po tri do četiri sata… »
"Kamion mi oduva ćerku sa puta kada prođe!" Profesionalni biciklisti se suočavaju sa ozbiljnim problemima na putu - Dobar deo…
Kurir 12.03.2025
Saobraćajna nesreća dogodila se blizu Sremske Mitrovice, kada je nastradao biciklista dok ga je obilazio kamion. Od posledica teških povreda umro je u bolnici. Policija istražuje da li je došlo i do fizičkog kontakta kamiona i bicikliste. Ovim povodom su… »
Vesti dana »

I večeras protesti: Skupovi u Nišu, Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima (UŽIVO)
Novi magazin pre 27 minutajoš 31 povezana

Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život; Bjelica: Saigrači su me činili boljim
Sportski žurnal pre 42 minutajoš 34 povezane

Ponovo uhapšen tviteraš Marko M., poznatiji kao Kristal Met Dejmon
Radio 021 pre 6 satijoš 59 povezanih

Sastanak Putina i Trampa na Aljasci: pregovori o Ukrajini, pismo Melanije Tramp i pripreme za sastanak u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 210 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 5 satijoš 45 povezanih