Povezane vesti
Direktori novosadskih škola: Postupanje po dopisu ministarstva protivpravno, hitna isplata zarada
Radio 021 12.03.2025
Direktori novosadskih srednjih i osnovnih škola javno apeluju na zakonsku isplatu zarada prosvetarima u svim školama u kojima to nije učinjeno. Kako se navodi u saopštenju direktora škola Školske uprave Novi Sad kojima nisu isplaćene zarade, dopisom i… »
Direktori novosadskih škola u kojima nisu isplaćene zarade: Dovedeni smo u bezizlazan položaj
Moj Novi Sad 12.03.2025
Direktori osnovih i srednjih škola ŠU Novi Sad kojima nisu isplaćene zarade obratili su se nadležnima i javnosti, kako bi izbegli moguće dezinformacije na temu isplaćenih zarada akontacije za mesec februar i izneli objektivno činjenično stanje. – Planovi… »
Vesti dana »

"Umoran sam od: Svega..." Oglasio se Dodik nakon što mu je ukinut pritvor: Nemam više zabranu kretanja, ovo je važno za mene, ali i za sve zlonamerne ljude
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Al Džazira: Hamas predao pozitivan odgovor na predlog o primirju od 60 dana
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Reka preko noći porasla sa dva na preko devet metara: Nekoliko mrtvih i nestalih u poplavama u Teksasu (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

GIK Zajčara: Listi oko SNS 27 mandata, dok će lista „Promena u koju verujemo“ dobiti 19 odbornika
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Srbija odgovorila OEBS: Ne možemo da prihvatimo nasilje pod maskom protesta
Danas pre 9 satijoš 1 povezana