Povezane vesti
Slavni trener „oštro“ o Gvardioli: „Naneo je mnogo štete fudbalu“
Danas 12.03.2025
Fabio Kapelo, legendarni italijanski trener, rekao je da je Barselona koju je predvodio Pep Gvardiola obeležila jednu od tri „fudbalske revolucije“ koje je doživeo. Zaista sam cenio Gvardiolu kao trenera, uradio je lepe stvari. Doživeo sam tri revolucije… »
„Gvardiolu je arogancija koštala nekoliko trofeja u Ligi šampiona – naneo je ogromnu štetu fudbalu“
Nova 12.03.2025
Fabio Kapelo, legendarni italijanski trener, rekao je da je Barselona koju je predvodio Pep Gvardiola obeležila jednu od tri "fudbalske revolucije" koje je doživeo. Italijan je ocenio da su arogancija i želja da bude „glavni lik“, sprečile španskog… »
Kapelo: "Pepa je arogancija koštala nekoliko trofeja u Ligi šampiona"
Sportske.net 12.03.2025
Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo rekao je da je Barselona koju je predvodio Pep Gvardiola obeležila jednu od tri "fudbalske revolucije" koje je doživeo, ali je ocenio da su arogancija i želja da bude "glavni lik", sprečile španskog trenera da… »
Vesti dana »
Pakleni talas stiže u Srbiju: Temperature do 40 stepeni najmanje pet dana, na snazi upozorenje zbog opasnosti po zdravlje i rizika od požara
OK radio pre 26 minutajoš 53 povezane
'Najjači zemljotres koji sam doživeo': Najmanje 13 žrtava u Japanu, traga se za nestalima
BBC News pre 42 minutajoš 27 povezanih
Eskalacija sukoba na Bliskom istoku: Napadi i skok cena nafte
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 27 povezanih