Povezane vesti
Pevač zaspao za volanom i sleteo sa puta u Crnoj Gori
Telegraf 12.03.2025
Popularni pevač i bivši učesnik šoua „Nikad nije kasno“ Dejan Drašković doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu ovog vikenda u Crnoj Gori. Kako Grand saznaje, Dejan je zaspao za volanom u povratku sa nastupa koji je imao na Žabljaku i sleteo sa puta u… »
Pevač doživeo saobraćajku, zaspao za volanom Vraćao se sa nastupa i sleteo sa puta, evo u kakvom je stanju
Kurir 12.03.2025
Pevač Dejan Drašković, koji se proslavio u takmičenju " Nikad nije kasno" imao je saobraćajku ovog vikenda u Crnoj Gori. Dejan je, kako tvrde mediji, zaspao za volanom u povratku sa nastupa koji je imao na Žabljaku i sleteo sa puta u blizini Grahova. Do… »
„Bukvalno me Bog pogledao“ popularni pevač zaspao za volanom Sleteo sa puta u Crnoj Gori
Dnevnik 12.03.2025
Popularni pevač i bivši učesnik šoua „Nikad nije kasno“ Dejan Drašković doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu ovog vikenda u Crnoj Gori. Kako Grand saznaje, Dejan je zaspao za volanom u povratku sa nastupa koji je imao na Žabljaku i sleteo sa puta u… »
Pevač imao stravičnu saobraćajnu nesreću: Zaspao za volanom i sleteo s puta: "Zamalo da poginem"
Blic 12.03.2025
Popularni pevač i bivši učesnik šoua "Nikad nije kasno" Dejan Drašković doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu ovog vikenda u Crnoj Gori. Kako Grand saznaje, Dejan Drašković je zaspao za volanom u povratku sa nastupa koji je imao na Žabljaku i sleteo… »
Pevač "Nikad nije kasno" doživeo tešku saobraćajnu nesreću: Zaspao za volanom nakon svirke i sleteo sa puta
Mondo 12.03.2025
Učesnik "Nikad nije kasno" prošlog vikenda doživeo je nesreću, i kako kaže, "sam Bog ga je pogledao i sačuvao". Pevač i nekadašnji učesnik emisije "Nikad nije kasno" Dejan Drašković doživeo je tešku saobraćajnu nesreću proteklog vikenda u Crnoj Gori… »
Vesti dana »
Novosađani u oktobru imali platu 125.000 dinara, polovina zaposlenih zaradila 86.000
NoviSad.com pre 12 minutajoš 41 povezana
Mali najavio novine na beogradskim obalama, kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak "Belgrade Eye"
N1 Info pre 47 minutajoš 33 povezane
Rusi pregovaraju sa Mađarima o prodaji NIS-a, potvrdila ministarka
Ekapija pre 2 satajoš 27 povezanih
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
NIN pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić o slučaju nadstrešnica: Od početka sam ukazivao na mnoge propuste i sada je to postalo potpuno vidljivo
NIN pre 4 satijoš 28 povezanih