Povezane vesti

Pevač zaspao za volanom i sleteo sa puta u Crnoj Gori

Pevač zaspao za volanom i sleteo sa puta u Crnoj Gori

Telegraf pre 1 dan
Popularni pevač i bivši učesnik šoua „Nikad nije kasno“ Dejan Drašković doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu ovog vikenda u Crnoj Gori. Kako Grand saznaje, Dejan je zaspao za volanom u povratku sa nastupa koji je imao na Žabljaku i… »
Pevač doživeo saobraćajku, zaspao za volanom Vraćao se sa nastupa i sleteo sa puta, evo u kakvom je stanju

Pevač doživeo saobraćajku, zaspao za volanom Vraćao se sa nastupa i sleteo sa puta, evo u kakvom je stanju

Kurir pre 6 sati
Pevač Dejan Drašković, koji se proslavio u takmičenju " Nikad nije kasno" imao je saobraćajku ovog vikenda u Crnoj Gori. Dejan je, kako tvrde mediji, zaspao za volanom u povratku sa nastupa koji je imao na Žabljaku i sleteo sa puta u blizini… »
„Bukvalno me Bog pogledao“ popularni pevač zaspao za volanom Sleteo sa puta u Crnoj Gori

„Bukvalno me Bog pogledao“ popularni pevač zaspao za volanom Sleteo sa puta u Crnoj Gori

Dnevnik pre 9 sati
Popularni pevač i bivši učesnik šoua „Nikad nije kasno“ Dejan Drašković doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu ovog vikenda u Crnoj Gori. Kako Grand saznaje, Dejan je zaspao za volanom u povratku sa nastupa koji je imao na Žabljaku i… »
Pevač imao stravičnu saobraćajnu nesreću: Zaspao za volanom i sleteo s puta: "Zamalo da poginem"

Pevač imao stravičnu saobraćajnu nesreću: Zaspao za volanom i sleteo s puta: "Zamalo da poginem"

Blic pre 9 sati
Popularni pevač i bivši učesnik šoua "Nikad nije kasno" Dejan Drašković doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu ovog vikenda u Crnoj Gori. Kako Grand saznaje, Dejan Drašković je zaspao za volanom u povratku sa nastupa koji je imao na Žabljaku… »
Pevač "Nikad nije kasno" doživeo tešku saobraćajnu nesreću: Zaspao za volanom nakon svirke i sleteo sa puta

Pevač "Nikad nije kasno" doživeo tešku saobraćajnu nesreću: Zaspao za volanom nakon svirke i sleteo sa puta

Mondo pre 9 sati
Učesnik "Nikad nije kasno" prošlog vikenda doživeo je nesreću, i kako kaže, "sam Bog ga je pogledao i sačuvao". Pevač i nekadašnji učesnik emisije "Nikad nije kasno" Dejan Drašković doživeo je tešku saobraćajnu nesreću proteklog vikenda u… »

Vesti dana »