Povezane vesti
(Video) "pogledao me i pitao Šta tražim tu": Pevačica prepričala susret sa Sašom Popovićem, pa otkrila nepoznate detalje: "Kad…
Blic 12.03.2025
Pevačica Nadica Ademov prisetila se za Blic upoznavanja sa pokojnim Sašom Popovićem, te nam je otkrila da su se prvi put sreli kada joj je bilo 14. godina. Nadica naime, tvrdi da je to bilo na audiciji za "Zvezde Granda". - Moje upoznavanje sa Sašom… »
"Pogledao me i pitao Šta tražim tu" Iskreno priznanje poznate pevačice o susretu sa Popovićem: Bio je u šoku kad me je video...…
Kurir 12.03.2025
Pevačica Nadica Ademov prisetila se upoznavanja sa pokojnim Sašom Popovićem, te nam je otkrila da su se prvi put sreli kada joj je bilo 14. godina. Nadica naime, tvrdi da je to bilo na audiciji za " Zvezde Granda". - Moje upoznavanje sa Sašom Popovićem… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 24 povezane
Vučić sa Makronom tri sata o saradnji: Danas sastanak sa Amerikancima o NIS-u
Sputnik pre 9 minutajoš 22 povezane
Srbija ne ide na Svetsko prvenstvo, Paunovića čeka mukotrpan rad
BBC News pre 54 minutajoš 25 povezanih
Ispred Skupštine Srbije od jutros mirno: Sin Milomira Jaćimovića obustavio štrajk glađu
NIN pre 59 minutajoš 14 povezanih
Petković (Ne damo Jadar) o odlaganju projekta Rio Tinta: Ovo je signal da su izbori blizu
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih