Povezane vesti
(Video) "pogledao me i pitao Šta tražim tu": Pevačica prepričala susret sa Sašom Popovićem, pa otkrila nepoznate detalje: "Kad…
Blic 12.03.2025
Pevačica Nadica Ademov prisetila se za Blic upoznavanja sa pokojnim Sašom Popovićem, te nam je otkrila da su se prvi put sreli kada joj je bilo 14. godina. Nadica naime, tvrdi da je to bilo na audiciji za "Zvezde Granda". - Moje upoznavanje sa Sašom… »
"Pogledao me i pitao Šta tražim tu" Iskreno priznanje poznate pevačice o susretu sa Popovićem: Bio je u šoku kad me je video...…
Kurir 12.03.2025
Pevačica Nadica Ademov prisetila se upoznavanja sa pokojnim Sašom Popovićem, te nam je otkrila da su se prvi put sreli kada joj je bilo 14. godina. Nadica naime, tvrdi da je to bilo na audiciji za " Zvezde Granda". - Moje upoznavanje sa Sašom Popovićem… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

"Pretpostavljamo da tamo ima pametnih ljudi": Lavrov: Isporuka "Tomahavka" Ukrajini nanela bi kolosalnu štetu odnosima Rusije i SAD
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

Robert Fico šokira: "Ne zanimaju me sankcije Rusiji, EU se krije iza Ukrajine da zataška sopstvene greške"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Osumnjičeni za napad na devojčicu u Malom Zvečanu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 4 satijoš 1 povezana