Povezane vesti
(Video) "pogledao me i pitao Šta tražim tu": Pevačica prepričala susret sa Sašom Popovićem, pa otkrila nepoznate detalje…
Blic pre 3 sata
Pevačica Nadica Ademov prisetila se za Blic upoznavanja sa pokojnim Sašom Popovićem, te nam je otkrila da su se prvi put sreli kada joj je bilo 14. godina. Nadica naime, tvrdi da je to bilo na audiciji za "Zvezde Granda". - Moje upoznavanje sa Sašom… »
"Pogledao me i pitao Šta tražim tu" Iskreno priznanje poznate pevačice o susretu sa Popovićem: Bio je u šoku kad me je…
Kurir pre 9 sati
Pevačica Nadica Ademov prisetila se upoznavanja sa pokojnim Sašom Popovićem, te nam je otkrila da su se prvi put sreli kada joj je bilo 14. godina. Nadica naime, tvrdi da je to bilo na audiciji za " Zvezde Granda". - Moje upoznavanje sa Sašom… »
Vesti dana »

Skupština Republike Srpske usvojila Predlog odluke o pristupanju donošenja novog ustava
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Tramp vezuje ruke i Putinu: I zelenskom?! Kako bi mogao da izgleda prekid vatre u Ukrajini: 4 faze, jedna će posebno zaboleti i Moskvu i Kijev
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Rumunska desnica predstavila dva nova kandidata za predsedničke izbore, posle isključenja Kalina Đorđeskua
Danas pre 5 satijoš 1 povezana