Povezane vesti
Prevara u Nemačkoj: Besplatnu uslugu naplaćuju 39,99 evra, 90.000 ljudi već naselo!
Telegraf 12.03.2025
Teme za vas. Građani Nemačke sve češće postaju žrtve prevara prilikom promene adrese u sistemu radiotelevizijske pretplate, iako je ta usluga besplatna. Kompanija iz Rajnland-Pfalca naplaćuje 39,99 evra za ovu uslugu, a mnogi korisnici nesvesno upadaju u… »
Besplatnu uslugu naplaćuju 39,99! Naselo je već 90.000 ljudi: "Kasno sam shvatio"
Blic 12.03.2025
Građani Nemačke sve češće postaju žrtve prevara prilikom promene adrese u sistemu radiotelevizijske takse, iako je ta usluga besplatna. Kompanija iz Rajnland-Pfalca naplaćuje 39,99 evra za ovu uslugu, a mnogi korisnici nesvesno upadaju u zamku, zbog čega… »
Vesti dana »
Svečanost povodom Dana policije Vučić dodelio zlatne medalje policajcima i poručio: "Plate svim pripadnicima MUP-a će rasti značajno, a opremu ćemo da vam modernizujemo"
Blic pre 59 minutajoš 28 povezanih
"Mi ne upravljamo nemirima, mi ih trpimo": Gradonačelnica Pariza traži zabranu slavlja navijača na Jelisejskim poljima
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 36 povezanih
IDF: Zauzeli smo stratešku važnu tvrđavu Bofor u Libanu; IRGC: Za 24 sata kroz Ormuz prošlo 28 brodova
RTS pre 34 minutajoš 26 povezanih
Ovaj deo Srbije biće prvi na udaru nevremena! Evo kada će oluje sa grmljavinom stići i do ostalih: Preti grad
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih
"Kad već nisam umro, iskoristite me" Dačić o svom zdravlju i ulozi u politici: "Pet dana bio na ivici između života i smrti"
Blic pre 3 satajoš 12 povezanih