Povezane vesti

"Pojedini gej muškarci mi zatvaraju neke poslove kad ih odbijem" Princ od Vranje priznao da je imao neprijatne situacije…

"Pojedini gej muškarci mi zatvaraju neke poslove kad ih odbijem" Princ od Vranje priznao da je imao neprijatne situacije…

Kurir pre 6 sati
Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje (31), ovogodišnji je predstavnik Srbije na "Evroviziji", gde će u maju pevati pesmu "Mila". Princ je sada progovorio na temu LGBT populacije, te istakao svoj stav. - Nemam ništa protiv toga, poštujem… »
"Gej muškarci koje odbijem mi zatvaraju poslovne mogućnosti": Princ od Vranje tvrdi da ima probleme zbog gej osoba

"Gej muškarci koje odbijem mi zatvaraju poslovne mogućnosti": Princ od Vranje tvrdi da ima probleme zbog gej osoba

Mondo pre 7 sati
Ovogodišnji predstavnik na Evroviziji otkrio je da je imao probleme sa određenim pripadnicima LGBT zajednice. Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje (31), pobedio je na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije i predstavljaće Srbiju pesmom… »
"Pojedini gej muškarci koje odbijem mi zatvaraju krug poslovnih mogućnosti": Predstavnik Srbije na Evroviziji otkrio sa čim…

"Pojedini gej muškarci koje odbijem mi zatvaraju krug poslovnih mogućnosti": Predstavnik Srbije na Evroviziji otkrio sa čim…

Blic pre 8 sati
Stefan Zdravković, iliti Princ od Vranje (31), ovogodišnji je predstavnik Srbije na "Evroviziji", gde će u maju pevati pesmu "Mila". Princ je progovorio na temu LGBT populacije, te istakao svoj stav. - Nemam ništa protiv toga, poštujem svačije… »

Vesti dana »