Повезане вести

Тамара Милутиновић посветила песму Саши Поповићу: Срећна сам што ме је усмерио да идем путем којим идем! Певачица ће вечно…

Тамара Милутиновић посветила песму Саши Поповићу: Срећна сам што ме је усмерио да идем путем којим идем! Певачица ће вечно…

Курир 12.03.2025
Тамара Милутиновић једна је од певач који наступају на концерту "Песмом кроз време". она је ову прилику искористила да још једном покаже колико је захвална Саши Поповићу, који је преминуо 1. марта у Паризу, а сахрањен 6. марта… »
Спектакуларно вече "звезда Гранда": Најлепше народне песме певале највеће младе музичке звезде (видео/фото)

Спектакуларно вече "звезда Гранда": Најлепше народне песме певале највеће младе музичке звезде (видео/фото)

Вечерње новости 12.03.2025
ФАНОВИ народне музике вечерас су имали прилику да уживају у јединственом музичком спектаклу у МТС дворани на концерту "Песмом кроз време". Фото Новости На сцени су наступили десет врхунских младих извођача, најпопуларнији певачи… »
Звезде Гранда Песмом провеле публику кроз време! У публици ове три музичке величине: Вече за памћење

Звезде Гранда Песмом провеле публику кроз време! У публици ове три музичке величине: Вече за памћење

Курир 12.03.2025
У МТС дворани организован је концерт "Песмом кроз време". Учесници такмичења "Звезде Гранда", који су већ афирмисани певачи, наступају на сцени пред препуном двораном. Да их подрже дошле су њихове старије колегинице Снежана… »
Снежана Ђуришић открила каква судбина чека Звезде Гранда: Не може нико да замени Сашу Поповића...

Снежана Ђуришић открила каква судбина чека Звезде Гранда: Не може нико да замени Сашу Поповића...

Курир 12.03.2025
Љубитељи народне музике вечерас ће имати прилику да уживају у јединственом музичком спектаклу у мтс Дворани, који носи назив "Песмом кроз време". На сцени ће се окупити нека од најпознатијих имена данашње музичке сцене, а… »
(Видео) "Саша би био сада поносан, сигурно нас он и шабан слушају одозго": Илда Шаулић на концерту Марије Шерифовић: "Он јој…

(Видео) "Саша би био сада поносан, сигурно нас он и шабан слушају одозго": Илда Шаулић на концерту Марије Шерифовић: "Он јој…

Блиц 11.03.2025
Певачица Марија Шерифовић вечерас одржава четврти од укупно шест концерата у Сава центру, а многе колеге су дошле да је подрже и да уживају у њеној музици. Једна од њих је и певачица Илда Шаулић, која је већ била на једном… »

Вести дана »