Povezane vesti
Vučić: Studenti koji žele da uče su naši junaci
RTS pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je s terase Predsedništva na Andrićevom vencu s koje ima pogled na Pionirski park u kojem borave okupljeni oko Udruženja "Studenti 2.0" izjavio da su "studenti koji žele da uče naši junaci", kao i da mu… »
(Video) „Studenti koji žele da uče su naši junaci!“ Vučić poručio: Najveća želja mi je da jednog dana ujedinjeni s…
Dnevnik pre 9 sati
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su studenti koji žele da uče naši junaci, kao i da mu je najveća želja da jednog dana ujedinjeni i sa blokaderima učine Srbiju boljom nego što su oni to uspeli. Žao mi je dece… »
Vučić: Voleo bih jednog dana da studente vidim ujedinjene, jer oni su budućnost Srbije
Euronews pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su studenti koji žele da uče i polažu ispite pravi junaci, izražavajući žaljenje zbog uslova u kojima se neki od njih nalaze. "Žao mi je dece koja kisnu i smrzavaju se, i to samo zato da bi dobili… »
"Studenti koji žele da uče naši su junaci" Vučić: Najveća želja mi je da jednog dana ujedinjeni i sa blokaderima učine…
Kurir pre 9 sati
Studenti koji žele da uče naši su junaci. Žao mi je dece koja kisnu i smrzavaju se i to samo zato da bi dobili pravo da uče i polažu ispite, a želja, najveća želja mi je da jednog dana ujedinjeni i sa blokaderima, učine ovu našu Srbiju mnogo… »
Vučić: Voleo bih da studente vidim ujedinjene jer su oni budućnost Srbije
Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su studenti koji žele da uče i polažu ispite pravi junaci, izražavajući žaljenje zbog uslova u kojima se neki od njih nalaze. "Žao mi je dece koja kisnu i smrzavaju se, i to samo… »
Vesti dana »

Kremlj: Blizu smo potpunog potiskivanja Ukrajinaca iz Kurska; Duda pozvao SAD da premeste bojeve glave u Poljsku
RTS pre 1 minutjoš 17 povezanih

Ovo je trenutak kada je jak zemljotres pogodio Italiju: Sve se trese, psi laju, ljudi ostali zarobljeni
Telegraf pre 24 minutajoš 12 povezanih

Tandem Bogdanović-Zubac: Ne razumeju nas, pa ne znaju šta smeramo
Sport klub pre 1 minutjoš 11 povezanih

Rhmz najavio pad temperature! Danas do 23 stepena, kiša u ovim delovima Srbije
Kurir pre 2 satajoš 7 povezanih