Povezane vesti
"Ljudi moji, šta je: Ovo... Samo mi se spava, ne mogu da se pomerim" Beograđani se masovno žale na isti problem, kako da…
Blic 13.03.2025
Veliki broj Beograđana danima unazad ima problema sa ustajanjem, žale se da im se samo spava, da ne mogu da se pomere ujutru, ali i da imaju glavobolje, da su tromi i umorni. Mnogi čim se vrate s posla odmah legnu da spavaju, ali i posle te popodnevne… »
"Samo mi se spava, jedva ustajem iz kreveta" Beograđani se masovno žale na isti problem, evo šta može da pomogne
Kurir 13.03.2025
Veliki broj Beograđana danima unazad ima problema sa ustajanjem, žale se da im se samo spava, da ne mogu da se pomere ujutru, ali i da imaju glavobolje, da su tromi i umorni. Mnogi čim se vrate s posla odmah legnu da spavaju, ali i posle te popodnevne… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i olujnim vetrom uveče
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 23 povezane
Donald Tusk uputio hitan apel građanima: "Molimo vas da odmah napustite Iran"
Euronews pre 39 minutajoš 17 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Alarm u Kragujevcu, povećan broj pregleda u dečijoj ambulanti: Hitna pomoć za 24 sata primila skoro 200 poziva i obavila 49 terenskih intervencija
RINA pre 1 satjoš 14 povezanih
BBC: Uhapšen princ Endru zbog sumnje na zloupotrebu položaja
Nedeljnik pre 40 minutajoš 11 povezanih