Povezane vesti
Fico: Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini
NIN 13.03.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam premijer zemlje koja… »
RTV 13.03.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam premijer… »
Blic 13.03.2025
Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini, objavio je danas slovački premijer Robert Fico na svom Fejsbuk (FB) profilu. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa uzajamnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku… »
Vesti dana »
Uživo Kremlj potvrdio! Nema govora o još jednom sastanku, Rusi dronovima rešetali Sumi
Alo pre 31 minutajoš 11 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 56 minutajoš 4 povezane
RHMZ javlja: Ako ste upravo krenuli na posao, jedna pojava preti da vam pokvari jutro - otvorite četvore oči za volanom!
Blic pre 51 minutajoš 8 povezanih
Novi detalji ubistva u Nikšiću: Policija razvalila vrata, unutra zatekli stravičan prizor
Telegraf pre 5 minutajoš 7 povezanih
AMSS: Magla i smanjena vidljivost ujutro i uveče, kamioni na prelazu Batrovci čekaju šest sati
N1 Info pre 15 minutajoš 5 povezanih