Povezane vesti
Fico: Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini
NIN 13.03.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam premijer zemlje koja… »
RTV 13.03.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam premijer… »
Blic 13.03.2025
Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini, objavio je danas slovački premijer Robert Fico na svom Fejsbuk (FB) profilu. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa uzajamnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 8 minutajoš 12 povezanih

VJT Beograd: Slučaj nadstrešnice u Novom Sadu predat Tužilaštvu za organizovani kriminal
Serbian News Media pre 18 minutajoš 28 povezanih

Uživo Tramp udario na Putina! ''Čovek lepo priča, a uveče sve bombarduje'': Amerika naoružava Kijev!
Alo pre 34 minutajoš 30 povezanih