Povezane vesti
Fico: Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini
NIN pre 22 sata
Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam premijer zemlje… »
RTV pre 1 dan
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam… »
Blic pre 1 dan
Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini, objavio je danas slovački premijer Robert Fico na svom Fejsbuk (FB) profilu. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa uzajamnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj međugradskih vozova, "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Euronews pre 28 minutajoš 15 povezanih

Mediji objavili snimak: Dogovor za nasilje i upad u RTS u subotu; Studenti se ograđuju
Sputnik pre 1 satjoš 12 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napad u Donjeckoj oblasti: Poginula jedna osoba, 12 povređeno
Euronews pre 28 minutajoš 11 povezanih

Iz bezbednosnih razloga: Skupština Srbije zatvorena do ponedeljka
Sputnik pre 45 minutajoš 10 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 1 satjoš 1 povezana