Povezane vesti
Fico: Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini
NIN 13.03.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam premijer zemlje koja… »
RTV 13.03.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam premijer… »
Blic 13.03.2025
Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini, objavio je danas slovački premijer Robert Fico na svom Fejsbuk (FB) profilu. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa uzajamnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku… »
Vesti dana »
Sve o iranskoj raketi "Emad" kojom su gađane američke baze: Košmar za sistem "Patriot", menja putanju pred udar i nosi 750 kg bojeve glave! (video)
Kurir pre 54 minutajoš 46 povezanih
Vlada produžila odluku o privremenom smanjenju akciza na naftne derivate do 14. juna
Euronews pre 4 satijoš 22 povezane
Spremite se za smenu vrućina i pljuskova sa grmljavinom: Čubrilo objavio vremensku prognozu do kraja juna
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane
Kalates u poslednjoj sekundi za nevericu u Dubaiju, ovo je nemoguće šta smo videli
Nova pre 29 minutajoš 48 povezanih