Povezane vesti
Fico: Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini
NIN 13.03.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam premijer zemlje koja… »
RTV 13.03.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je da podržava sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa međusobnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku sukoba. Ja sam premijer… »
Blic 13.03.2025
Podržavam sve planove za mir i predloge za primirje u Ukrajini, objavio je danas slovački premijer Robert Fico na svom Fejsbuk (FB) profilu. "Svaki dan rata u Ukrajini povezan je sa uzajamnim ubijanjem Slovena, što sam ja osudio još na samom početku… »
Vesti dana »
Meteorolozi najavljuju sneg na planinama: Lepo vreme u Srbiju ne stiže pre ovog datuma
Pravda pre 9 minutajoš 23 povezane
Bangaranga za istoriju: Bugarska prvi put osvojila Evroviziju u finalu punom napetosti i iznenađenja
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
SZO: Međunarodna vanredna situacija zbog ebole u Kongu i Ugandi
Nedeljnik pre 59 minutajoš 13 povezanih
Četvoro mrtvih u napadu ukrajinskih dronova na Rusiju, najveći udar na Moskvu u više od godinu dana
Serbian News Media pre 4 minutajoš 11 povezanih